Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját A szürke ötven árnyalatának főszereplője

Így őrzi alakját A szürke ötven árnyalatának főszereplője

divatfilmfogyásszépségszexsztár
0

Írta: and

 Miután megkapta A szürke ötven árnyalatának női főszerepét, egyértelművé vált sz&

 
Miután megkapta A szürke ötven árnyalatának női főszerepét, egyértelművé vált számunkra, hogy Dakota Johnson immár jóval több figyelmet követel magának, mint egy átlagos hollywoodi sztárcsemete.
 
Melanie Griffith és Don Johnson 25 éves lánya az egész világnak szeretné bebizonyítani, hogy nemcsak híres szülei, hanem színészi tehetsége miatt is érdemes megjegyeznünk a nevét.
 
A fiatal híresség ráadásul amellett, hogy szorgalma, akaratereje és kitartása révén igyekszik helyt állni és bizonyítani a szakmának, na meg a rajongóknak, azzal is tisztában van, hogy egészségét és fittségét is meg kell őriznie. Hiszen ez is hozzájárul ahhoz, hogy fizikailag bírja a forgatásokat, illetve vékony alakján minden ruha jól állhasson.
 
Dakota nem volt mindig az edzőtermek nagy barátja, sőt, elmondása szerint akkor kezdett életében először rendszeres edzésekbe, amikor A szürke ötven árnyalatára készült. Ez kardiózást, elsősorban futást, és személyi trénerrel végzett gyakorlatokat jelentett számára, de a súlyzós feladatokat nem vitték túlzásba, mivel az volt a céljuk, hogy a színésznőnek vékony, kicsit kislányos legyen az alakja a vásznon. Ehhez az alapok megvoltak, csak egy kicsit kellett formálni rajta.
 
dakota2.jpg ()A 25 éves sztár később elmondta: sosem hitte volna, hogy az edzés ennyire jó érzéseket szabadít fel benne, és ennyi energiával tölti fel. Ezért a mozgást a forgatásra való felkészülés után sem hagyta abba, sőt, nemcsak egyedül fotózták le, amikor Pilates órára tartott, hanem híres anyukájával is, amint valószínűleg közös edzésre igyekeztek.
 
Ami a táplálkozást illeti, Dakotának fontos a rendszeres étkezés, és az, hogy egészséges ételekkel táplálja a szervezetét. Ezért sok gyümölcsöt, zöldséget, friss salátát és sovány húst fogyaszt, ha pedig hirtelen megéhezik, akkor is próbál egészséges nasikat fogyasztani.
 
Egyik kedvenc finomságát saját maga készíti el, friss dzsúsz formájában, amibe olyan gyümölcsöket és zöldségeket tesz, amikhez épp kedve van. Legtöbbször citromot, narancsot és gyömbért dobál be a turmixgépbe uborkával vagy spenóttal, de az alma is a kedvencei közé tartozik.
 
Dakota és a stressz
A színésznő életében is jelen vannak azok a problémák, amikkel mindannyian szembesülünk időről időre, ilyen például a stressz is. „De nem esem kétségbe, mert van néhány bevált jógagyakorlat, amit nemrég sajátítottam el – ezekkel hatékonyabban tudom kezelni a stresszt, vagyis azt is mondhatnám, hogy nem stresszelek ezen többé” – nyilatkozta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X