Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Mark Ruffalo

A hét wellness pasija: Mark Ruffalo

edzésférfifilmfitneszpasiszínészsztárwellness
0

Írta: and

 Honnan ismerheted? A 47 éves színészt láthattad többek közt a Hirtelen 30, a Collateral – A hal&

 
Honnan ismerheted?

A 47 éves színészt láthattad többek közt a Hirtelen 30, a Collateral – A halál záloga, a Ha igaz volna, a Zodiákus, a Vakság, a Viharsziget, a Párterápia, a Bosszúállók, az Igaz szívvel és a Szemfényvesztők című filmekben is.
 
Mitől olyan szívdöglesztő?

Nagyon komolyan veszi a hivatását, és kitartóan küzd a céljaiért. Amikor fejébe vette, hogy színész lesz, és elvégezte a sulit, nem kapott rögtön nagy lehetőségeket. De ő kitartóan járt meghallgatásokra majdnem 10 éven keresztül – addig pultosként dolgozott, hogy valamiből meg tudjon élni. Ma már mindent meg tud adni családjának, de ragaszkodik ahhoz, hogy feleségével és három gyerekükkel amennyire lehet, éljenek hétköznapi családként. 
 
markruffalo2.jpg ()Tudtad róla?

2002-ben jóindulatú agydaganatot találtak nála, de gyorsan megoperálták, és azóta szerencsére jól van. Próbál még a korábbiaknál is jobban odafigyelni a rendszeres sportra és a kiegyensúlyozott táplálkozásra – ez azért is fontos számára, mert vegetáriánus, és ügyelnie kell a fehérjék, vas, és egyéb ásványi anyagok megfelelő mennyiségben történő bevitelére.  
 
Csillagjegye: Nyilas
 
Családi állapota: nős, felesége Sunrise Coigney, akivel három gyerekük van.

Fotó: Profimedia – Red  Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X