Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően szexi a 44 éves szupermodell

Elképesztően szexi a 44 éves szupermodell

alakdiétadivatmodellszépségsztárszupermodelltest
0

Írta: and

 A 44 éves szupermodellt látva mindenki szája tátva maradt.  Miután néhány virágd&

 
A 44 éves szupermodellt látva mindenki szája tátva maradt.
 
Miután néhány virágdísznél és egy kis nylonnál alig többet viselve sétált végig Jean Paul Gaultier párizsi divatshow-ján, Naomi Campbell ismét a sajtó és az emberek érdeklődésének középpontjába került.
 
A szupermodell ugyanis a drezdai operabálon vette át kitüntetését, amivel jótékonysági munkáját ismerték el, és bizony itt is csak őt nézte mindenki: földig érő téglaszínű ruhájában szó szerint a bál szépe volt.
 
naomi3.jpg ()A modell nemcsak ruhájával, hanem természetes hatású sminkjével, egyszerű frizurájával és ragyogó mosolyával is elérte, hogy minden szem rászegeződjön. És persze a bámészkodók azt is megállapították, hogy 44 évesen is szuper formában van.
 
Hogy mi a titka? Naomi korábban azt mondta, szerinte ez a jó génekben és az átgondolt étrendben rejlik. Majd hozzátette, hogy mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.
 
A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.
 
Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat.
 
Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége. És abban is biztosak lehetünk, hogy sok sporttal is tesz is alakja megőrzéséért. 
 
naomi2.jpg ()Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-boxal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze: minden rendben lesz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X