Főoldal > AKTUÁLIS > Megvillantak Hollywood legjobb lábai!

Megvillantak Hollywood legjobb lábai!

alakdiétafogyáslábszépségsztártánctest
0

Írta: and

 Bár arról megoszlanak a vélemények, mennyire jó színésznő, egy dologban Julianne Hough val&

 
Bár arról megoszlanak a vélemények, mennyire jó színésznő, egy dologban Julianne Hough valószínűleg mindenkit lepipál Hollywoodban: minden bizonnyal neki vannak a legszexibb lábai. Nem is csak ott, hanem talán egész Los Angelesben.
 
Ezt a Gillette is kiszúrta magának, így nem is csoda, ha a 26 éves szépséget új borotvájuk, a Venus Swirl bemutatóján készült fotókon láthattuk viszont. Julianne egy csodás fekete-fehér ruhában villantotta meg csodás lábait New York Cityben, az Alvin Ailey American Dance Theatre-ben rendezett eseményen, és természetesen táncra is perdült.
 
A 26 éves színésznő nemcsak tánccal őrzi vonalait, hanem azáltal is, hogy odafigyel az étrendjére. „Korábban bármit megehettem, szinte semmi sem ártott az alakomnak. De amint 22 évesen abbahagytam a táncot, rá kellett jönnöm, hogy felszedek pár kilót, ha mindig csak azt eszem, amit akarok” – árulta el.
 
julianne2.jpg ()Julianne ráadásul nagyon a lelkére vette, hogy amint a kilók felrakódtak rá, különböző blogokban azonnal eléggé kritikus megjegyzéseket kapott. „Nem akartam a pluszkilókat, de ha megtiltom magamnak, hogy azt egyek, amit megkívánok, a végén elveszítem a kontrollt, és össze-vissza eszem. Ezt pedig szintén nem akartam” – folytatta.
 
Végül kompromisszumra jutott saját magával, ami máig azt jelenti, hogy bármiből ehet egy keveset, amit megkíván, de a mértéktartásra minden alkalommal figyel. „Így nincs bűntudatom, és másnap már nem is kívánom, amiért az előző nap bármit megadtam volna” – tette hozzá.
 
Emellett arra is rájött, hogy nem állhat le a mozgással, de mivel sem a rutint, sem az edzőtermeket nem szereti, más megoldásokat kellett keresnie. Ebben Tracy Anderson segített neki, aki korábban olyan sztárokat hozott formába, és tartott elképesztő kondiban, mint például Madonna, Courteney Cox vagy Gwyneth Paltrow.
 
De Julianne nem elégszik meg azzal, hogy heti 4-6 alkalommal izzad Tracy vicces és motiváló edzésein – többek közt a futópadot, az ellipszistrénert és kis súlyokat használva. „Utah államban nőttem fel, rengeteget kerékpároztam a hegyekben, szóval imádom az adrenalint, és szomjazom a veszélyt, a sebességet. Nagyon szeretek snowboardozni, síelni, de az ejtőernyőzés is nagyon bejött” – nyilatkozta.
 
julianne3.jpg () „Sokat utazom, és ilyenkor bizony nem könnyű fittnek maradni, de mindig magammal viszem a kedvenc fitnesz DVD-imet, amikkel bármikor tudok egy fél órácskát mozogni. Ha pedig tengerparton forgatok, szinte minden nap 20-40 percet futok a homokban” – árulta el.
 
Majd hozzátette: gyermekkora óta táncol, és bár a napi több órás gyakorlást abbahagyta, amikor a színészet és a zene felé fordult, ez a mozgásforma mégis mindig a kedvence marad. „A tánc az én terápiám. Olyan felszabadító, szinte spirituális. Hihetetlen szabadságot ad, és mindig hatalmas jutalomnak érzem, ha táncolhatok” – tette hozzá Julianne Hough.
 
Julianne és a kényeztetés
Bár arra odafigyel, hogy ne egyen túl sokat kicsit kevésbé egészséges kedvenceiből, néhány falat tésztának és egy kis bornak nehezen tud ellenállni. Ezzel jutalmazta meg magát a fent említett esemény után is, no meg egy kellemes, filmnézős estével. Mert egy kis kényeztetés tényleg mindenkinek jár!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X