Főoldal > AKTUÁLIS > Rajongói kiállnak Beyoncé mellett a botrány után

Rajongói kiállnak Beyoncé mellett a botrány után

alakdiétafényképfogyássminkszépségsztártest
0

Írta: and

 Amikor Beyoncé a színpadon, vagy reklámokban szerepel, a közönség a tökéletesség ill&

 
Amikor Beyoncé a színpadon, vagy reklámokban szerepel, a közönség a tökéletesség illúzióját kapja tőle. Ám a L’Oréal legutóbbi reklámfotói kapcsán valaki úgy gondolta, ebből elég, és még a digitális utómunka – vagyis PhotoShop – előtt nyilvánosságra hozták a fotókat, amik az ilyenkor megszokott módon elárasztották az internetet.
 
Az első döbbenet után a rajongók egy része azonban úgy tűnt, összefog, és kiállnak kedvencük mellett. Sokan olyan kommenteket és posztokat írtak a közösségi oldalakon, melyekből kiderül: így is gyönyörűnek és csodálatosnak tartják kedvencüket.
 
Beyoncé-nak egyébként szerintünk sem kell sokat változtatnia magán, hiszen gyönyörű nő, aki attól csak még vonzóbb lesz, ha kicsit valóságosnak tűnik. Vonalait is büszkén mutathatja meg az egész világ előtt, hiszen fantasztikus formában van – első pillantásra, ha nem tudnád, kiről van szó, ugye te sem mondanád meg róla, hogy 33 éves, kisgyerekes anyuka?

beyoncebotrany2.jpg ()
 
A sztár meg is dolgozik azért, hogy megőrizze ezt a szuper formát. Rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbál – nem diétázik, mert ezek sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.
 
Így tavaly a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel, és bár a dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.
 
Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”
 
„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.
 
Felesége pedig úgy tűnik, ebben is remek partner, ahogyan néha a közös edzésekben is. Ha ezt nem tudják összeegyeztetni, az énekesnő akkor sem csügged, inkább intenzív kardióedzéseken izzad, súlyzózik vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végez a konditeremben.
 
És bár időről időre felröppennek olyan híresztelések, hogy az álompár útjai elválnak, Beyoncé és Jay-Z igyekszik ezeket cáfolni. Rendszeresen jelennek meg kéz a kézben, vagy egymást átkarolva a nyilvánosság előtt, legutóbb például egy divatshow-n kapták őket lencsevégre, ahol elég szerelmesnek tűntek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X