Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek kalapban jár focimeccsre

Salma Hayek kalapban jár focimeccsre

divatfitneszfocimeccssminkszépségsztárwellness
0

Írta: and

A sztárok többsége hozzánk hasonlóan hódol valamilyen hobbinak, sokan szeretik például a

A sztárok többsége hozzánk hasonlóan hódol valamilyen hobbinak, sokan szeretik például a sportokat. Így van ezzel Salma Hayek is, akit legutóbb Párizsban kaptak lencsevégre, amikor ellátogatott egy focimeccsre – a Paris Saint Germain és a Rennes játszott egymás ellen.

A szurkolók többsége azonban aligha azt figyelte, hogy mi van a pályán: mi biztosak vagyunk abban, hogy a többség sokkal izgalmasabbnak találta egy világsztár közelségét. Aki ráadásul elképesztően csinos volt vörös kalapjában, ahhoz illő sáljával és táskájával, és fekete kabáttal.

A kabát kiemelte a negyvenes éveiben járó színésznő szuper alakját. Salma minden bizonnyal sokat tesz alakja és fittsége megőrzéséért, de azt egy korábbi interjú után tudjuk róla, hogy valójában mennyire elégedetlen önmagával: mindössze 158 centis magassága miatt egyfolytában kisebbrendűségi érzése van, és ez csak a jéghegy csúcsa nála.

„Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – mondta akkor.

salma2.jpg ()

A híresség tehát a szerencsének tulajdonítja, hogy az 1995-ös Desperado sikere után hollywoodi sztárrá avanzsálhatott. De homokóra-alakjáért – a jó gének és a már emlegetett szerencse mellett – saját bevallása szerint olykor meg is dolgozik egy kicsit, ami nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

Emellett van még egy extra boldogság-tippje: „Ne csak magadra figyelj, és ne irigykedj más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – vélekedett.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X