Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson elképesztően csinos, máris bombaformába lendült

Scarlett Johansson elképesztően csinos, máris bombaformába lendült

alakbabaedzésfitneszszépségsztárszülésterhességtestwellness
0

Írta: and

  Minden szempár Scarlett Johanssonra szegeződött a Santa Monicán rendezett Film Independent Spirit Awards díjkioszt&

 

Minden szempár Scarlett Johanssonra szegeződött a Santa Monicán rendezett Film Independent Spirit Awards díjkiosztó gálán. Ez nem is csoda, hiszen a 30 éves színésznő egyrészt Miley Cyrust idéző rövid frizurájával, másrészt pedig elegáns kis fekete ruhájával is felhívta magára a figyelmet.

Bár sokan azt mondják, nincs is unalmasabb választás egy-egy gálára, mint a kis fekete ruha, Scarlett mégis megmutatta, hogy ez nem feltétlenül igaz – ezzel is a figyelem középpontjába lehet kerülni. A sztár elegánsan viselte az elől díszített darabot, és ebben mindenki azonnal láthatta, milyen remek formába lendült kislánya születése után.

A világsztár tavaly októberben ment feleségül szerelméhez, Romain Dauriachoz, akivel szeptemberben született meg a kislányuk, Rose. A színésznő varázslatos élménynek nevezte az anyaságot, és azt mondja, alakját is azáltal sikerült két hónap alatt visszanyernie, hogy sokat sürgött-forgott a kisbabája körül, és szoptatta a kicsit.

scarletjohanson2.jpg ()„Nem számoltam a kalóriákat, sem pedig azt nem nézegettem folyton, hogy miből mennyit eszem. Inkább a mozgásra figyeltem egy kicsit jobban: egyre intenzívebben kardióztam, amit súlyzós edzésekkel egészítettem ki, a személyi edzőm irányítása és tanácsai után” – nyilatkozta.

A híresség rajongóinak nem kell aggódniuk, nem tervez olyan mértékű fogyást a baba után, mint amilyet anno a Vasember 2 című mozi forgatására Gwyneth Paltrow és Tracy Anderson segítségével vitt véghez: akkor 7 kilót fogyott, majd a Bosszúállókra is csúcsformába hozta magát.

„Az edzéseknek köszönhetően fittebb és energikusabb vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Scarlett. Ám míg ő napi 90 percen át izzadt az edzőteremben, ahol húzódzkodással, fekvőtámaszokkal, guggolásokkal és kitörésekkel formálta testét egyre vékonyabbra és izmosabbra, a fél világ aggódott, hogy talán örökre búcsút mondhatnak Hollywood legcsábosabb domborulatainak.

De a sztár a Bosszúállók forgatása után lazított egy kicsit szigorú edzéstervén, és a napi 90 perces kőkemény edzéseket alkalmankénti futás és súlyzós gyakorlatok váltották fel. Étrendjében pedig a sovány hús-saláta kombó helyett olykor egy-egy szénhidrát-dúsabb étkezést iktatott be.

A babavárás napjai azért is örömteliek voltak számára, mert elmondta, hogy még a megszokottnál is jobban figyelt önmaga kényeztetésére – kedvenceiből, a finom sajtokból például rendszeresen falatozott, lelkifurdalás nélkül.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X