Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively anyukaként is nagyon cuki

Blake Lively anyukaként is nagyon cuki

anyaapababafeleségférjfitneszszépségsztárwellness
0

Írta: and

 Akinek kisbabája születik, sokkal nehezebben talál időt arra, hogy reggelente vagy indulás előtt csinosítgassa

 
Akinek kisbabája születik, sokkal nehezebben talál időt arra, hogy reggelente vagy indulás előtt csinosítgassa magát, hiszen szinte minden energiáját a picinek szenteli. Blake Lively viszont nemcsak a babára, hanem saját magára is tud időt szánni – ezt bizonyítják azok a róla készült képek is, amiket nemrég az egyik brit napilap internetes oldalán láttunk.
 
A stílusos sztármami egy szürke kabátban, kalapban és oldalra fésült frizurával jelent meg a New York-i JFK repülőtéren, ahonnan férjével, Ryan Reynoldsszal és kislányukkal utaztak tovább. A kéthónapos kisbabát sajnos nem lehet látni a felvételeken, ugyanis gondoskodó szülei alaposan betakarták egy plédbe, hogy védjék őt a nyilvánosságtól.
 
blakeanya2.jpg ()Blake egyébként szinte már vissza is nyerte a szülés előtti vonalait, amiben nagy szerepe van annak, hogy igazi örökmozgó: számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.
 
Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.
 
A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.
 
A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.
 
blakeanya3.jpg ()A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.
 
Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X