Főoldal > AKTUÁLIS > Christina Aguilera csúcsformában tért vissza a Voice-ba

Christina Aguilera csúcsformában tért vissza a Voice-ba

alakdiétaénekénekesnőfogyásformaszépségsztártehetségkutatótestverseny
0

Írta: and

 Christina Aguilera rajongói örülhetnek, hiszen két évad után ismét rendszeresen láthatj&

 
Christina Aguilera rajongói örülhetnek, hiszen két évad után ismét rendszeresen láthatják kedvencüket a The Voice tehetségkutató műsor mesterei közt. A 35 éves világsztár visszatért az amerikai szériába, méghozzá nem is akárhogyan: fantasztikus formában van!
 
Az énekesnő tavaly augusztusban adott életet második gyermekének, de szinte már a szülés után 2-3 héttel alig volt rajta néhány pluszkiló. Ezt egyesek ijedten szemlélték, mások a fejüket csóválták, megint mások elámultak és bólogattak, hogy milyen gyorsan visszanyerte vonalait a sztár.
 
Christina szerint viszont sem aggódni, sem túlságosan ámulni nem kell a teljesítményén, hiszen azóta még látványosabbá vált fogyását átgondolt étrendnek és rendszeres mozgásnak köszönhette elsősorban – amellett, hogy sokakhoz hasonlóan ő is úgy véli, elfoglalt nőként és dolgozó anyukaként két kisgyerekkel amúgy sem nehéz folyton mozgásban lenni…
 
A híresség egyik barátja már tavaly elmondta a lapoknak, hogy Christina a terhessége idején sem lustálkodott, így nem halmozott fel túl nagy súlyfelesleget. Nagy pocakkal is jógázott, amit a szülés után is folytatott, amint lehetett. „Imád jógázni, nem túlzás, hogy ez a kedvenc mozgásformája. Szereti, hogy nemcsak az alakjának tesz jót, hanem remekül is érzi magát a gyakorlatoknak köszönhetően” – mondta a névtelenül nyilatkozó barát.

christina2.jpg ()
 
Majd hozzátette: Christina arra is odafigyelt várandóssága idején, majd a szülés után is, hogy egészségesen étkezzen, és az ételeket mindig kis adagokban fogyassza, hogy semmit ne vigyen túlzásba.
 
„A mértékletesség nagyon fontos számára. Mindenből evett és eszik is, amit csak megkíván, amibe a picit egészségtelenebb finomságok is beletartoznak, például a gyorséttermi koszt, de mindenből csak mértékkel fogyaszt” – mondta.
 
A névtelenséget kérő bennfentes szerint az énekesnőt a jóga mellett az is fitten tartja, hogy nagyfia, Max elég aktív gyerkőc. „Ha a kislánya elaludt, Christina Max után rohangál. Nincs egy nyugodt perce sem” – árulta el a barát.
 
A 35 éves sztár egyébként szoptatja is a kisbabáját, amit sokan szintén jó kalóriaégetésnek tartanak, ráadásul a baba és a mama kötődését is segíti, erősíti a kicsi immunrendszerét… és még sorolhatnánk a pozitívumait. De Christina számára valószínűleg nem a kalóriák égetése miatt elsődleges, hogy így táplálja kislányát, hanem az összes többi jó hatás miatt, amivel segítheti növekedését és fejlődését.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X