Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően szexi a 49 éves színésznő!

Elképesztően szexi a 49 éves színésznő!

alakdiétafogyásgálaruhaszépségszínésznősztártest
0

Írta: and

Néhány nappal új sorozata, a The Royals első részének televíziós bemutatója előtt Liz Hurley m

Néhány nappal új sorozata, a The Royals első részének televíziós bemutatója előtt Liz Hurley máris királynőként tündökölt a széria premierje kapcsán tartott New York-i rendezvényen. A kitalált brit királyi családról szóló sorozatban Helena királynőt alakító színésznő egy csodás, trükkösen kivágott fehér csipkeruhát viselt, amivel egy szempillantás alatt a figyelem középpontjába került.
 
A híresség szerényen bánt a kiegészítőkkel, és ezt nagyon jól tette: szürke cipője, mozaikmintás kistáskája és gyémánt fülbevalói csak annyit tettek hozzá megjelenéséhez, amivel nem vonták el a figyelmet a ruháról. Ami egyébként a többség szerint nemcsak szép volt, hanem tökéletesen kiemelte a 49 éves sztár szuper alakját is.
 
Bár a gazdagok és híresek világában ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták: a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik, Liz Hurley a pletykák szerint néha mégis beveti ezeket.
 
Azt beszélik róla, hogy bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább diétáknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni. Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.
 
liz2.jpg ()Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el a szép Liz.
 
Sokan tudják róla, hogy lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.
 
Emellett folyton a taposógépen és a futópadon töltötte az idejét, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett. Ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte, de mi úgy gondoljuk, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kismama lett volna, ha a fogyás hajszolása helyett kisbabájára és saját igényeire figyel.
 
A 49 éves híresség azt mondja, manapság aktív életet él, és persze figyel az egészségére, de az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét majszol, de csak egy-két kockányit.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X