Főoldal > AKTUÁLIS > Nézd meg a Szex és New York színésznőjét négyéves csemetéjével!

Nézd meg a Szex és New York színésznőjét négyéves csemetéjével!

gyermekkisbabaSzex és New Yorkszínésznősztár
0

Írta: and

Cynthia Nixon szemmel láthatóan nagyon élvezi, hogy nemcsak színésznő, hanem gondoskodó anyuka is – de

Cynthia Nixon szemmel láthatóan nagyon élvezi, hogy nemcsak színésznő, hanem gondoskodó anyuka is – de, kérdezzük mi, hogy is ne tenné, ha legkisebb csemetéje, Max ennyire cuki?

A 48 éves színésznőt és a kis vörös hajú rosszcsontot legutóbb New York City-ben kapták lencsevégre, ahol valószínűleg bevásárlásból igyekeztek hazafelé, legalábbis a sztármami bal oldalán tornyosuló szatyrokból erre következtetünk.

A Szex és New York egykor trendi Miranda Hobbes-ának megformálója kétségtelen, hogy eléggé megváltozott az utóbbi években, és nemcsak azért, mert több évvel idősebb lett, hanem azért is, mert másképp öltözik, viselkedik, a frizuráját is teljesen másképp hordja. És igen, jobban élvezi, hogy anyuka lehet, mint valaha.

cintia2.jpg ()Talán épp ezért – sokakhoz hasonlóan – Cynthia Nixon sem gondolja úgy, hogy harmadik Szex és New York filmet kellene csinálni, de azt nem tudjuk, hogy részéről ennek köze van-e az idő múlásához és életében a fontossági sorrend megváltozásához, vagy egyszerűen csak megunta a karakterét, és szeretne már más dolgokra koncentrálni szakmai értelemben véve is.

A hírességnek az utóbbi években az egészsége legalább olyan fontossá vált, mint a karrierje, ha nem még fontosabbá. Néhány éve mellrákot diagnosztizáltak nála, de betegségét, és az azt övező kálváriáját csak később hozta nyilvánosságra, mert nem szerette volna, ha az újságírók a kórházba is követték volna őt.

A sorozatsztár édesanyja is ugyanebben a betegségben szenvedett, és a színésznő szerette volna tudatni nőtársaival, hogy ők sincsenek egyedül. Ezért vállalta és vállalja, hogy részt vesz olyan kampányokban, melyek a mellrákra, illetve a megelőzés fontosságára hívják fel a nők figyelmét.

Cynthia és a diéták

A színésznő sokkal szívesebben szavaz a mozgásra, mint arra, hogy diétázzon. „Régebben a gyerekeim tartottak formában. Most viszont már nagyok: Samantha 18, Charles 12 éves, így nem utánuk rohangálok, legfeljebb a négyéves Max után. De az életembe lassan visszaszivárogtak a rendszeres edzések: manapság legszívesebben gyalogolok, futok, és zsírégető edzésre járok, heti egy-két alkalommal” – mondta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X