Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson új frizurával hódít

Pamela Anderson új frizurával hódít

alakdiétafrizurahajpasiszépségsztártest
0

Írta: and

 Nemrég tudtuk meg, hogy Pamela Anderson beadta a válópert, és hamarosan hivatalosan is külön utakon j&

 
Nemrég tudtuk meg, hogy Pamela Anderson beadta a válópert, és hamarosan hivatalosan is külön utakon járhat férjével, Rick Salomonnal. És úgy látszik, rá is igaz a mondás, hogy „új élet, új haj”, ugyanis szombat este új frizurával kapták őt lencsevégre, amikor egy étteremből távozott kísérőjével.
 
A 47 éves színésznő valahogy nőiesebbnek tűnt szőke bubifrizurájával, ami sokaknak jobban tetszik, mint rövidre nyírt sérója, amivel 2013-ban lepte meg a világot. A változás egyik oka talán az, hogy Pamela a lehető legcsábosabb akart lenni ezen az estén – arról suttognak ugyanis, hogy cowboy kalapos kísérője több számára egy barátnál.
 
pamelaanderson2.jpg ()A Baywatch kebelcsodájáról nemcsak a rejtélyes férfi miatt beszéltek, hanem azért is, mert a legtöbb embernek azonnal feltűnik, milyen szuper az alakja – izmos karjait büszkén mutatta meg szombat este is a világnak.
 
Bár régebben plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.
 
Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.
 
Pamela viszont nemcsak a helyes étkezésre és a főétkezések betartására figyel oda, hanem arra is, hogy sokat mozogjon. Erről egyrészt fiai gondoskodnak, akikkel rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.
 
Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.
 
A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le. De később is elmondta, hogy a szenvedés minden perce megérte, mert egyrészt teljesítette a távot, másrészt pedig ezt jótékony céllal tette.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X