Főoldal > AKTUÁLIS > Suki Waterhouse megmutatta tökéletes alakját!

Suki Waterhouse megmutatta tökéletes alakját!

alakdiétafogyásmodellruhaszépségsztártest
0

Írta: and

 Suki Waterhouse neve azok számára is ismerős lehet, akik nem lapozgatják rendszeresen a divatmagazinokat, vagy nem olvass&

 
Suki Waterhouse neve azok számára is ismerős lehet, akik nem lapozgatják rendszeresen a divatmagazinokat, vagy nem olvassák nap mint nap a divattal foglalkozó internetes oldalakat, ugyanis a 23 éves modell Bradley Cooper barátnőjeként tűnik fel társasági eseményeken, és persze a bulvárlapok oldalain is.
 
Legutóbb azért cikkeztek róla, mert egy különleges fehér outfitben indult vásárolgatni Sao Paolóban, ami alá szemmel láthatóan nem vett melltartót. A modellt ez egy cseppet sem zavarta, sőt, talán azért mosolygott olyan vidáman a fotósokra és a járókelőkre, mert élvezte, hogy jelenléte mellett a szerelésével is meglepi őket.
 
Rajongói szerint a híresség egyébként bátran viselhet bármit, hiszen minden remekül áll vékony alakján. Suki persze tisztában van azzal, hogy jó géneket örökölt, de szeretne sokáig egészséges és fitt maradni, ezért helyesen táplálkozik, és rengeteget mozog.
 
suki2.jpg ()Étrendjéből nem hiányozhatnak a sovány húsok, a saláták, a friss zöldségek és gyümölcsök, edzésprogramjából pedig kedvenc mozgásformája, a kick-box. A híresség egyébként kislánykora óta fontos szerepet tulajdonít a sportoknak, ezek közül is leginkább a küzdősportokban mélyedt el eddig. Korábban karatézott, amit később a kick-boxra cserélt, mert azt reméli, ettől még fittebb és erősebb lesz.
 
Vékony alakja mellett stílusát is sokan irigylik. A modell egyik védjegyének a ballonkabátok és kabátruhák, melyek közül hűvösebb napokon te is magadra kaphatsz egy mutatós darabot. Remek szabásuknak és a derekukon megköthető övnek köszönhetően akkor is szexinek fogod érezni magad egy ilyenben, ha épp úgy látod, van rajtad pár pluszkiló.
 
Suki megjelenését a kabátokon kívül mindig tökéletessé teszi magabiztossága, illetve bájos mosolya. Ezekkel nemcsak azt sugallja, hogy pontosan tudja, mit akar, és miért jött, hanem azt is, hogy igazi nő: szexi, csábító, aki ugyanakkor szeret bájos és ártatlan is maradni.
 
Talán ezzel vette le lábáról Bradley Coopert, akivel immár két éve járnak. Sokan már azt rebesgetik, hogy hamarosan lánykérésre kerül a sor, olyan jól megvannak ők ketten, és olyan nagy a harmónia köztük. Ez részben talán annak is köszönhető, hogy ugyanazon a napon születtek, január 5-én, 18 év korkülönbséggel. 
 
Ez viszont egyiküket sem zavarja, sőt, Suki korábban elmondta: számára sokkal fontosabb, hogy jól érzik magukat együtt, és megvan a harmónia, az egyetértés, na meg a humor, ami véleménye szerint az élet minden területén elengedhetetlen.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X