Főoldal > AKTUÁLIS > Susan Sarandon egyszerűen szuperdögös!

Susan Sarandon egyszerűen szuperdögös!

alakdiétafogyásgálaruhasminkszépségszínésznősztártest
0

Írta: and

 Eláruljuk: 68 esztendős. És az egész világ imádja, hiszen nemcsak filmjeivel, hanem megjelenésé

 
Eláruljuk: 68 esztendős. És az egész világ imádja, hiszen nemcsak filmjeivel, hanem megjelenésével is mindig elkápráztatja a világot. Legutóbb Hamburgban a Goldene Kamera Awards 2015 nevű díjátadó gálán kapták lencsevégre, ahol szép vonalú, királykék estélyi ruhájában tündökölt.
 
Szerintünk az volt a legnagyszerűbb a megjelenésében, hogy most is azt bizonyította: nem kell feltétlenül tonnányi botoxot és egyéb ránctalanító eljárást alkalmazni ahhoz, hogy valaki csodálatosan nézzen ki, sőt, az olykor vonzóbb, ha egy hölgynek látszanak a nevetőráncai, vagy a szeme alatt nem makulátlan a bőre.
 
Susan Sarandont is épp ezért találjuk szépnek, mert egész megjelenése természetesnek hat, és mert látszik rajta, hogy ő büszke erre. Sugárzik, elégedett és boldog. Pedig nem volt minden rendben vele az elmúlt időszakban: 2013-ban 23 éves kapcsolata ért véget Tim Robbinsszal – azzal az emberrel, akivel mindig is azt hitte, örökre együtt maradnak.
 
susan2.jpg ()„A szakításunk mindenkit megdöbbentett. Az emberek egyfolytában odajöttek hozzám, bárhová mentem, és azt mondták, sokat sírtak miattunk. Szomorúság vett körül. Rossz időszak volt ez, de úgy tűnik, szerencsére vége” – mondta.
 
Susan azóta állítólag sokkal boldogabb napokat él, részben, mert lánya, Eva augusztusban hozta világra a híresség első unokáját, Marlowe-t, akit az egész család nagyon várt már. A boldog nagymami most már azért is szeretne fitt és egészséges maradni, hogy még sokáig játszhasson a kisunokájával. „Az egészségem eddig is fontos volt számomra, de mostantól még jobban odafigyelek magamra” – nyilatkozta.
 
Majd hozzátette, hogy sokan kérnek tőle tanácsot egészségük és szépségük megőrzésének érdekében. „Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy ne cigizzetek, nevessetek sokat, sportoljatok rendszeresen, de ezzel sem kell túlzásba esni. Egyetek rendesen, és ne legyetek sokat a napon. De ha mégis napozni szeretnétek, ügyeljetek a fényvédelemre” – sorolta.
 
Susant sokan azért is irigylik, mert mindig jól néz ki a róla készült képeken. Ez szerinte részben a belőle áradó harmóniának köszönhető, és annak, hogy sokat mosolyog, másrészt pedig annak, hogy szeret adni magára.
 
„Nekem fontos, hogy ápolt legyek, és ez nem pénz kérdése. Jó fodrászt nemcsak vagyonokért lehet találni. Ha pedig a makeupról van szó, egy-egy jó sminkterméket befektetésnek is tekinthetsz, amiből keveset használj a fontos alkalmakkor. Egyébként hétköznapokon én sem talpig sminkben intézem a dolgaimat” – árulta el a szupernagyi címre is igencsak esélyes Susan Sarandon.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X