Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenetes kijelentést tett a szexi szőke színésznő!

Döbbenetes kijelentést tett a szexi szőke színésznő!

anyaságbabafilmgyermekgyermeknevelésmunkapihenésScarlett Johannsonszínészkedésszínésznőszülés
0

Írta: and

A híres színésznő szavai meglepték a rajongókat. Hét hónappal ezelőtt végérvé

A híres színésznő szavai meglepték a rajongókat.

Hét hónappal ezelőtt végérvényesen megváltozott Scarlett Johansson élete, ugyanis megszületett a kislánya, Rose. A 30 éves világsztár azt mondja, a gyereknevelés most abszolút előtérbe került nála, olyannyira, hogy komolyan elgondolkodott azon, mi lenne, ha egy időre háttérbe szorulnának nála a filmek, és inkább az anyaszerepre koncentrálna.

„Most sokkal nagyobb a felelősség rajtam, ami határozottan befolyásolja a munkáimat is. Rose előtt legtöbbször magammal kapcsolatos döntéseket hoztam, de most már valaki másért is felelősséggel tartozom. Most úgy néz ki, sokkal kevesebbet fogok dolgozni a jövőben” – nyilatkozta egy ausztrál lapnak.

Azzal persze nem szeretnénk ijesztgetni senkit – ahogy a színésznő sem –, hogy visszavonul, és csak a gyereknevelésre koncentrál a jövőben, de a fontossági sorrend első helyén most egyértelműen a kislánya áll – és ő most elsősorban a babára figyel. Nem csodálkoznánk, ha egy ideig nem mondana igent újabb filmszerepekre, és teljesen megértjük: a helyében mi is így tennénk.

Scarlett egyébként mindössze két hónap leforgása alatt visszanyerte a szülés előtti vonalait. Nemrég Los Angelesben az MTV Movie Awards díjátadóján egy rózsaszín Zuhair Murad overallban mutatta meg a világnak vékony, de nőies alakját, amit elmondása szerint nem annak köszönhet, hogy folyton diétázna.

scarletbaba1.jpg ()

„A kislányom születése után nem fogyókúráztam, nem nézegettem folyton, miből mennyit eszem, és a kalóriákat sem számoltam. Inkább a mozgásra figyeltem egy kicsit jobban: egyre intenzívebben kardióztam, amit súlyzós edzésekkel egészítettem ki, a személyi edzőm irányítása és tanácsai után” – nyilatkozta.

A híresség rajongóinak nem kell aggódniuk, nem tervez olyan mértékű fogyást a baba után, mint amilyet anno a Vasember 2 című mozi forgatására Gwyneth Paltrow és Tracy Anderson segítségével vitt véghez: akkor 7 kilót fogyott, majd a Bosszúállókra is csúcsformába hozta magát.

„Az edzéseknek köszönhetően fittebb és energikusabb vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Scarlett. Ám míg ő napi 90 percen át izzadt az edzőteremben, ahol húzódzkodással, fekvőtámaszokkal, guggolásokkal és kitörésekkel formálta testét egyre vékonyabbra és izmosabbra, a fél világ aggódott, hogy talán örökre búcsút mondhatnak Hollywood legcsábosabb domborulatainak.

De a sztár a Bosszúállók forgatása után lazított egy kicsit szigorú edzéstervén, és a napi 90 perces kőkemény edzéseket alkalmankénti futás és súlyzós gyakorlatok váltották fel. Étrendjében pedig a sovány hús-saláta kombó helyett olykor egy-egy szénhidrát-dúsabb étkezést iktatott be.

A babavárás napjai azért is örömteliek voltak számára, mert elmondta, hogy még a megszokottnál is jobban figyelt önmaga kényeztetésére – kedvenceiből, a finom sajtokból például rendszeresen falatozott, lelkifurdalás nélkül. Manapság pedig újra remek formában van, és úgy tűnik, megtalálta azt a testi-lelki-szellemi egyensúlyt, amire mindannyian vágyunk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X