Főoldal > AKTUÁLIS > Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!

Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!

anyaanyaságénidőgyermekműsorvezetőÖrdög NórapihenésszabadidőTörköly Erika
0

Írta:

Az Angyalműhely vezető angyalai, Ördög Nóra és Törköly Erika az angyalmuhely.hu után most egy újabb

Az Angyalműhely vezető angyalai, Ördög Nóra és Törköly Erika az angyalmuhely.hu után most egy újabb nagyszabású projektbe kezdtek: elindították az énidő.hu weboldalt, amellyel még elérhetőbbé szeretnék tenni azokat a szakértőket, akik segíthetnek előre haladni az önismeret és az önfejlesztés útján egy boldogabb, teljesebb, harmonikusabb élet felé. Az énidő.hu bebizonyítja, hogy igenis létezhet valódi, tartalmas, személyes kapcsolódás az interneten keresztül is, sőt, új ajtók nyílnak meg azok számára, akik eddig bátorság vagy idő hiányában, esetleg a földrajzi távolság miatt nem volt lehetőségük hiteles szakértőktől személyre szabott tanácsot, útmutatást, inspirációt kérni.

A különböző szerepek között elveszünk

A teljességre való törekvés és a lelki harmónia mindannyiunk célja és vágya. Mi nők folyamatosan egyensúlyozunk a különböző szerepeink között: tökéletes anya, szerető feleség, céltudatos karrierista nő, házitündér, megértő lelki társ és így tovább… Ebben a szerep kavalkádban nap, mint nap helyt kell állnunk, és gyakran emberfeletti módon meg kell felelnünk, de általában magunkat helyezzük a rangsor végére.

Nóra és Erika családanyaként és dolgozó nőként pontosan ismerik ezt a helyzetet.  „Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy arra inspiráljuk az embereket, hogy teremtsenek maguknak rendszeres és tudatos énidőt lelkiismeret furdalás nélkül. Hiszünk abban, hogy ez az idő, vagy akár csak a már meglévő „énidő”-s pillanataink felismerése is csodákat tesz, és sokkal jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben! Az Angyalműhelyben eltöltött jónéhány év tapasztalata pedig egyértelműen azt mutatja, hogy az önmagunkkal való nem törődés tünetei akár komoly problémákhoz is vezethetnek. Nem szabad megvárnunk, hogy megjelenjen az életünkben a környezetünkkel és magunkkal szembeni türelmetlenség, a feszültség, a fásultság, vagy akár a depresszió és különböző kóros megbetegedések. Lépnünk kell!”

ordognora2.jpg ()

Mi is az az Énidő?

Olyan minőségi idő, amit magunkra fordítunk, ami kikapcsol, ellazít, de ha még tudatosabbak vagyunk, akkor segít a céljaik elérésében, a személyes fejlődésünkben és energiával tölt fel minket. Lehet ez például a sport, vagy egy jó beszélgetés, a lényeg, hogy valami olyan tevékenység, ami segít jobban, könnyedebben, boldogabban megélni a hétköznapokat is. Harmóniát hoz az életünkbe. „Célunk, hogy megértessük az emberekkel, hogy a magunkra fordított minőségi idő elengedhetetlen az egyéni fejlődéshez. Az énidő nem önzés, hanem mindenki közös érdeke, nemtől függetlenül, nőnek és a férfinak egyaránt.” – fejtették ki a lányok.

ordognora4.jpg ()Erika és Nóra egy olyan weboldal létrehozásába fogott bele, ahol szakértők segítségével foglalkozhatunk magunkkal és az esetleges problémáinkkal, személyesen kapcsolódva velük akár egyénileg, akár csoportosan, és mindehhez ki sem kell mozdulnunk otthonról. A tartalmas énidő házhoz jön! Ezzel pedig az énidő.hu hatékony megoldást nyújt azok számára, akikben már felébredt az igény az önismereti fejlődésre, vagy szivesen kérnének útmutatást életük egy-egy problémás területével kapcsolatban, de eddig egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen tudták kigazdálkodni azt az időt, amit magukra szentelhetnek. De azok számára is hasznos lehet, akik nem mertek lépni vagy nem tudták, kihez is fordulhatnának. A segítség mostantól néhány kattintásnyira van, és az énidő.hu-n keresztül nem általánosan megfogalmazott cikkek formájában érkezik a megerősítés, hanem személyesen, egyénre szabottan, élőben.

A szakértői tanácsadás elképesztő széles skálán mozog, így mindenki megtalálhatja a számára érdekeset, hasznosat. Többek között dietetikus, pszichológus, szorongáskezelés, gyászterápia, gyermekpszichológus, családterápia, szexuálpszichológus, asztrológus, grafológus, lélekgyógyászat, önismereti tanácsadás, sorselemzés, personal styling, sminktanácsadás, karrier coaching, life coaching, pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás is elérhető az oldalon, sőt, azoknak is érdemes ide kattintani, akik leginkább kikapcsolódással szeretnék tölteni az énidejüket, mert az egyéni videó konzultációk mellett csoportos beszélgetésekbe is belehallgathatnak az énidő.hu-n.

ordognora3.jpg ()

 

Az oldal hidat képez a látogatók és a szakértők között,  és ez azon tanácsadók számára is nagy lehetőség, akik bővíteni szeretnék a klientúrájukat, mert így akár a világ másik végéről is összekapcsolódhatnak a segítségre váró énidőzőkkel.  Ez azt jelenti, hogy folyamatosan regisztrálhatnak fel újabb és újabb tanácsadók az oldalra, a minőséget pedig maguk a felhasználók garantálják, hiszen minden szakértő profilján megtekinthető bárki számára, hogy az addigi „páciensei” mennyire ítélték hasznosnak a vele eltöltött órákat. Azok a szakemberek, akiket a lányok jól ismernek és akár maguk is tapasztalták már szakértői segítségüket egy-egy probléma megoldása során, és azok, akik elérnek bizonyos mennyiségű pozitív visszajelzést a oldalon, kiemelt helyen szerepelnek majd Nóri és Erika ajánlásával.

A www.enido.hu oldalon bárki rákereshet a különböző témákra és megtekintheti az izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokat. A regisztráció után azonban még több tartalom válik elérhetővé pl.: interaktív előadások, melyek kölcsönös videó folyamból és társalgásból állnak, de akár azt is megtehetjük, hogy privát üzenetben vagy egyéni videó konzutációban kérünk segítséget egy szakértőtől.

Ha szeretnél változást az életedben, nem kell azonnal mindent máshogy csinálnod! Kezdd azzal, hogy leülsz a gép elé, amikor sikerül kicsit elszabadulnod a világtól, és hallgass, kérdezz, érezz, láss, tapasztalj! Éjjel és nappal, egyedül vagy csoportban!

Foglalkozz magaddal és kapcsolj Énidőre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X