Főoldal > AKTUÁLIS > Gusztustalanul csókol Madonna?

Gusztustalanul csókol Madonna?

csókénekesnőfellépéskoncertmadonnapopkirálynőrappersztár
0

Írta: and

Madonnát valahogy mindannyian olyan nőnek képzeljük, aki nemcsak kisugárzásával bűvöli el a fé

Madonnát valahogy mindannyian olyan nőnek képzeljük, aki nemcsak kisugárzásával bűvöli el a férfiakat, hanem szinte biztosan az ágyban – vagy az odavezető úton – is tud valamit, amitől a srácok odáig lesznek, meg vissza.

Nos, a rossz nyelvek szerint ezek a képességei is halványulnak az idő múlásával. Olaj a tűzre az a Coachella fesztiválos videó, melyen az látható, ahogyan a rapper Drake-et lesmárolja, illetve a 28 éves srác reakciója: szemmel láthatóan nem tetszett neki a csók, és nemcsak fintorog egyet utána, hanem még a száját is megtörli, próbálva az egésznek az emlékétől is örökre megszabadulni.

madonnacsok2.jpg ()

Pedig valószínűleg lennének páran, akik cseréltek volna vele, hiszen a pop királynője még 56 évesen is megmozgatja az emberek fantáziáját. És bizony alakjára sem lehet panasz, mivel még mindig olyan formában van, amit a nála 20-30 évvel fiatalabbak is megirigyelhetnének!

Ennek egyik oka a sztár szerint az, hogy igazi edzésfanatikus. Minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Ez nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

madonnacsok3.jpg ()

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére.

A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Madonna kedvenc ételei
Szezonja van a világsztár kedvenc gyümölcsének, az epernek, amit annyira szeret, hogy minden koncertjére 12 tucattal kér az öltözőbe. Nem is kell visszafognia magát kedvenc csemegéjét illetően, hiszen a gyümölcs vitaminokban gazdag, és egy közepes méretű eper mindössze 4 kalóriát tartalmaz, 10 dekányival pedig csak körülbelül 34 kalóriát viszünk be a szervezetünkbe. Madonna nemcsak frissen, hanem például lekvár formájában is imádja ezt a gyümölcsöt: szívesen indítja a napját eperlekváros pirítóssal, ami szó szerint megédesíti a reggeleket számára.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X