Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence kócosan, smink nélkül ment a csajos programra

Jennifer Lawrence kócosan, smink nélkül ment a csajos programra

diétafogyásJennifer Lawrencesminkszépségsztár
0

Írta: and

Jennifer Lawrence nemcsak azért az egyik kedvencünk, mert remek színésznőnek tartjuk, hanem azért is, mert szeretj&

Jennifer Lawrence nemcsak azért az egyik kedvencünk, mert remek színésznőnek tartjuk, hanem azért is, mert szeretjük természetességét. Ennek köszönhetően ugyanis akkor is csodálatosan néz ki, ha épp szinte semmi sminket nem viselve, laza öltözékben lép utcára.

Legutóbb akkor is így tett, amikor egyik kedves barátnőjével, Lorde-val ment csajos estére New Yorkban. A 24 éves színésznő fehér pólót és szakadt farmert viselt, és az egyszerű, de nagyszerű szettben is fantasztikusan festett.

Azt sem lehetett nem észrevenni, hogy remek formában van. Bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, de szerencsére nem az a fajta lány, aki szándékosan és folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

jenlawrence2.jpg ()

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X