Főoldal > AKTUÁLIS > Különleges emberkísérletet végeztek a sztárokon!

Különleges emberkísérletet végeztek a sztárokon!

Ábrahám EditbaktövisCsonka AndrásemberkísérletfiatalságfogyásfrissességSarka Katasztár
0

Írta:

Kirobbanó formába hozták a hírességeket egy rendhagyó humánmegfigyelésre alapuló teszt

Kirobbanó formába hozták a hírességeket egy rendhagyó humánmegfigyelésre alapuló teszt során. Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András örömmel vett részt a T-kód kutatócsoport kísérletében, ahol a baktövis gyógynövény öregedés gátló hatásait vizsgálták az emberi szervezetre. A másfél hónapos tesztidő után mindhárom híresség elégedetten nézett tükörbe, fittebbnek és kisimultabbnak érezték magukat. Most elárulják a titkukat.

Titokban tesztelték

Tizennégy hónappal ezelőtt titkos kutatásba kezdtek magyar fejlesztők. Céljuk volt egy olyan növényt találni, egy hatóanyag kombinációt fejleszteni, melynek segítségével a szervezet egyidejűleg támogatható kívülről és belülről. Olyan, kizárólag növényi hatóanyagokkal, melyek segítségül lehetnek a bőr öregedésének lassításában és hatékonyan vehetik fel a harcot az egészségkárosító folyamatokkal. A kutatók vezetője Dr. Székács Béla, aki négy évtizede az öregedés folyamatait és annak lassítását, a hibás működésből adódó folyamatok visszafordítását kutatja.

Minden ember annyi telomerrel (a kromoszómák végén lévő védő sisak) születik, hogy akár 120 évet is élhetne. A XXI. századra jellemző életmód a telomerek felgyorsult elhasználódásához, majd a betegségek kialakulásához vezet.

Kínában és Mongóliában évezredek óta alkalmazzák a baktövist gyógynövényként anélkül, hogy tisztában lennének azzal, hogyan hat. Ma már tudjuk: egy olyan anyag található ebben a növényben, ami az öregedést lelassítja, sőt képes aktiválni azt az enzimet, amivel a telomerek kopása kijavítható, a betegségekhez és öregedéshez vezető folyamat pedig nagyobb eséllyel visszafordítható.

emberkiserlet2.jpg ()

A fiatal és gyönyörű Sarka Kata retteg az öregedéstől, a betegségektől és soha sincs tökéletesen megelégedve a külsejével, ezért újabb megoldásokat keres.
– Rám talált ez a kutatás, a baktövis számos jótékony hatással van az egészségi állapotomra. A család, a munka és a sport együttese nagyobb összpontosítást igényel, ezért szívesen vállaltam a csodanövény tesztelését. A fizikai teljesítményem sokkal jobb lett, a kísérlet során részt vettem egy memóriateszten, ami kiválóan sikerült, a lépcsőzést is nagyon jól bírtam. Ha belenézek a tükörbe, azt látom, hogy sokat változtam a tesztidő alatt, feszesebb lett a bőröm, sokkal egészségesebb lett a színe – magyarázta a mindig tökéletes külsejű Kata.

Ábrahám Edit több mint tíz évig forgatott a Barátok Közt stábjával, a színésznő a napi tizenkét óra munkában annyira elfáradt, hogy kérte, hogy írják ki a sorozatból. 
– Az elmúlt években kicsit elfáradtam, amit külsőleg és belsőleg is érzékeltem. Nemcsak a kinézetem, de a motivációm is megerősödött, mióta részt vettem a T-kutatócsoport programjában. Az ismerőseim azt mondják, hogy sokkal energikusabbnak látnak. Folyton azt kérdezik, mi a titkom – mondta el Edit, aki úgy gondolja, hogy a minden betegség alapja, a lelki terhek. 

– A szervezetem már nem úgy működik, mint 30 éve, de szerencsére a betegségek jórészét távol tudom tartani. Tudatosan teszek is ezért, még ha olykor fókuszálni is kell a jóra, de mindenben a pozitívumot keresem. Sokan meglepődnek, amikor jobban megismernek, hogy korábbi szerepemmel ellentétben a magánéletben véletlenül sem szeretnék ártani másnak. A T-kód kutatás és az, hogy ismertségemnek köszönhetően a tapasztalataimat sokaknak átadhatom, egy küldetés is. Mi vagyunk felelősek a testi és lelki jólétünkért, amiben nekem a pozitív gondolkozás, a Székács Professzor által vezetett munka által megszerzett tudás sokat segített és persze a Baktövis. 

Kiállta a próbát

Csonka Andrásról köztudott, hogy hipochonder, a kialakuláshoz részben hozzájárult édesapja súlyos betegsége, amit szeretne saját életében elkerülni. 
– Jól esik, amikor azt mondják, hogy én nem lehetek már több mint 50 éves. Félek az öregedéstől és annak következményeitől. Több mint tíz éve refluxom van, a porckorongsérvem pedig nagy veszélyt jelent a munkámra. Ezért is örültem a kutatásban való részvételi lehetőségnek. A hatóanyag kombináció első 6 hetes tesztidőszakában és azt követően mind szellemi, mind fizikai teljesítőképességemen észrevettem a folyamatos javulást, nem beszélve arról, hogy a környezetemet sújtó betegségek az elmúlt időszakban engem szerencsére elkerültek. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden más szabályt felrúgtam volna és a sport, a tudatos táplálkozás ne lenne az életmódom meghatározó része. 

Császári módszer

A Baktövis gyógyhatásait Kínában a Ming császárok idején írták le először és a második század óta használja a kínai gyógyászat minden öregségi betegség leküzdésére. Fokozza az általános életerőt és energiával tölt fel, ám sokan a daganatos megbetegedések és kezelésük tünet együttesének enyhítésére is használják.

emberkiserlet3.jpg ()

Forrás: Integralcom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X