Főoldal > AKTUÁLIS > Naomi Campbell borzalmas ruhát vett fel

Naomi Campbell borzalmas ruhát vett fel

alakalakformálásbáldiétagálamodellNaomi Campbellöltözékruhaszépségsztárszupermodelltest
0

Írta: and

A Fehér Házban tartott idei White House Correspondents’ Dinner (tudósítók vacsorája) után kokt

A Fehér Házban tartott idei White House Correspondents’ Dinner (tudósítók vacsorája) után koktélos fogadást is rendeztek, ahová számos világsztár volt hivatalos – gyönyörű modellek is a tiszteletüket tették, így Naomi Campbell is.

Szépségét és kisugárzását szerintünk feltehetően nem is kritizálta senki, ruhája viszont megosztotta a vendégeket és a sajtó képviselőit: Naomi egy narancssárga, elől pillangóformát öltő darabban jelent meg a rendezvényen.

Egyeseknek nagyon tetszett a ruhája, mások szerint viszont giccses és undorító volt, megint mások pedig azt mondják, nincs a Földön olyan negyvenes nő, legyen az bármilyen gyönyörű is, akinek illő lenne egy ilyen viseletben megjelennie nyilvánosan (hacsak nem vicces jelmezbálba megy).

A 44 éves Naomit viszont valószínűleg nem érdeklik a kritikák, hiszen mindig is arról volt híres, hogy szereti a dolgokat úgy alakítani, ahogy neki tetszik, és nem veszi magára a beszólásokat, vagy a negatív reakciókat. Ő inkább annak örül, hogy bizony pár évvel a negyedik iksz után is elvarázsolja az embereket szépségével, kisugárzásával és szuper alakjával.

naomipillango2.jpg ()

Hogy mi a titka? Naomi korábban azt mondta, szerinte ez a jó génekben és az átgondolt étrendben rejlik. Majd hozzátette, hogy mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.
 
A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.
 
Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat.
 
Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége. És abban is biztosak lehetünk, hogy sok sporttal is tesz is alakja megőrzéséért. 
 
Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-boxal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze: minden rendben lesz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X