Főoldal > AKTUÁLIS > Pinket nem érdekli, ha lekövérezik

Pinket nem érdekli, ha lekövérezik

énekesnőfogyáshízáskövérpinkterhesség
0

Írta: and

Bár sokan irigylik a hírességeket, azért bőven vannak olyan pillanatok is, amikor nem cserélnénk velük

Bár sokan irigylik a hírességeket, azért bőven vannak olyan pillanatok is, amikor nem cserélnénk velük. Ilyenek lehettek például Pink számára azok a percek, amikor szembesült a közösségi médiában a pluszkilóira érkezett kommentekkel és megjegyzésekkel.

A 35 éves énekesnőt azután találták meg a rosszindulatú „beszólogatók”, hogy férjével részt vett egy elegáns Beverly Hills-i jótékonysági rendezvényen, ahol kis fekete ruhájában jól látszott, hogy alakja kicsit teltebb lett az elmúlt hetekben.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy szerintünk ezzel nincs is probléma, hiszen a túlzott soványságot nem tartjuk követendő példának, nem mellesleg Pink így, néhány pluszkilóval is szenzációsan néz ki, és úgy is érzi magát.

Ez már a híresség reakciójából derült ki, ugyanis a kommentelőknek Twitteren válaszolt: azt írta, gyönyörűnek érzi magát, egészséges, boldog, és egy kicsit sem aggódik a súlya miatt. Mindössze arról van szó, hogy a testének most engedélyez egy kis pihenést, szóval az edzésekkel – ha nem is teljesen, de nagyrészt – valószínűleg szünetet tart.

pink2.jpg ()

Pedig a sportolással korábban sem volt gondja, elmondása szerint mindig is örökmozgónak számított. Amíg terhes volt kislányával, Willow-val, lazított ugyan edzésprogramján, de nem sokkal a szülés után visszatért sportos életmódjához, bár igyekezett semmit sem erőltetni.

Ennek jegyében nagy sétákkal és túrázással kezdett, majd intenzív kardióra váltott: hetente többször iktatott be egyórás futást vagy intenzív kerékpározást, ami további egyórányi erősítő edzések vagy jóga követett.

A sztármami saját bevallása szerint egy élvezetes várandósság után kissé nehezen viselte, hogy 25 kilót hízott. Persze anyukaként is elfogadta önmagát, és hálás a sorsnak, hogy nem kell rohamléptekben diétáznia és edzenie, elmondása szerint nagyon megörült, amikor csökkenni kezdett a súlya.

„Ezt a sport mellett annak is köszönhettem, hogy változtattam az étrendemen. Nagyrészt vegetáriánus kosztra tértem át, de néha, amikor nagyon megkívántam, ettem egy kis csirkét vagy halat” – árulta el.

Az énekesnő diétájának sikeréhez az is hozzájárult, hogy ő maga készítette el a vega finomságokat, például isteni salátákat, hiszen szinte egész nap otthon volt a kislányával. „Ha pedig kimozdultunk, igyekeztünk gyalogolni, vagy később biciklivel menni. A plusz mozgás mindig jól jön” – magyarázta a sztár, akinek élete kislánya születése után mozgalmasabb, színesebb és még boldogabb.

Milyen lenne Pink hétköznapi emberként?
Egy korábbi interjúban megkérdezték tőle, milyen lenne, ha hétköznapi emberként élhetne. „Több gyerekem lenne, több sajttortát ennék, bringáznék, és az embereknek felmutatnám a középső ujjam” – válaszolta a popzene örök lázadója, nem hazudtolva meg önmagát.

Fotó: Euonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X