Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Ed Sheeran

A hét wellness pasija: Ed Sheeran

daldalszerződalszövegEd Sheerenénekespasislágersztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 24 éves brit énekes-dalszerző olyan dalokat adott máris a világnak, mint például a Lego

Honnan ismerheted?

A 24 éves brit énekes-dalszerző olyan dalokat adott máris a világnak, mint például a Lego House, a Give Me Love vagy a Thinking Out Loud, és olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Taylor Swift, a One Direction vagy épp Elton John. A jótékonyság is fontos számára: tavaly novemberben csatlakozott a Band Aid 30-hez, hogy más hírességekkel segítsen pénzt gyűjteni az ebola sújtotta nyugat-afrikai térség megsegítésére.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Igazi művészlélek, aki – bár mi nem találkoztunk még vele – állítólag nemcsak szépeket írni, hanem szépeket mondani is nagyon tud. Nem is csoda, ha olyan lányok fejét is elcsavarja, mint a világszép magyar modell, Palvin Barbi – vele idén márciusban hozták hírbe, amikor Sydneyben közös limóba szállva távoztak egy rendezvényről.

edsh2.jpg ()Tudtad róla?

A Thinking Out Loud című dalához készült klip forgatására nagyon keményen készült, és nemcsak zeneileg, hanem testileg is trenírozta magát: napi 5 órát edzett, hogy a látványos, táncos gyakorlatok gördülékenyen menjenek. Sikerült, a klip tényleg szép és látványos lett.

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: mindig más szépségekkel hozzák hírbe, de úgy tudjuk, hivatalosan egyedülálló. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X