Főoldal > AKTUÁLIS > Ezt eszik a sztárok reggelire

Ezt eszik a sztárok reggelire

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta:

Sokan már kiskorunkban megtanultuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés. Alighanem így van ezzel a sztárok többsége is, sőt egyre nagyobb részük ügyel arra, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérjukra.

Stacy Keibler

George Clooney szexi barátnője el sem tudja képzelni, hogy kedvenc smoothie-ja nélkül kezdje a napot, amit bio gyümölcsökből és zöldségből készít. Minket a helyében talán csak George csókja ébresztene fel még inkább…

Gwyneth Paltrow

A színésznő alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag és ízletes reggelit tesz lehetővé: zöldséges omlettet, füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel. Egyszer biztosan megkóstolnánk!

Carly Ray Jepsen

A Call Me Maybe című dallal világhírűvé vált 27 éves énekesnő vaníliajoghurttal, műzlivel és gyümölcsökkel kezdi a napot. „Ha pedig néhány főtt tojást is kapok, azokat is örömmel elfogyasztom” – mondta egy magazinnak.

Shenae Grimes

Van, aki nem tud lemondani a kávéról: a szexi sorozatsztár például omlettel vagy sonkás tojással, illetve gyümölcsökkel fogyasztja feketéjét minden reggel. Így elég energiája lesz a nap első felére, a lendület pedig délig biztosan kitart.

Julianne Hough

A táncosból lett színésznő a zöldséglevek illetve a zöld smoothie-k nagy rajongója, de szívesen kezdi a napot spárgás tojásrántottával és grapefruittal is. Ez aztán a frissesség és energia!

Kelly Osbourne

A nagy fogyásáról is ismert híresség szerint nemcsak a súlycsökkenés, hanem az egészsége szempontjából is nagyon fontos, hogy az utóbbi években rászokott a reggelizésre. Általában két tojás fehérjéből készült omlettet fogyaszt alacsony zsírtartalmú sajtszelettel és –tejjel. A változás a régi és új Kelly fotói láttán tényleg szembetűnő…

Brooke Burke-Charvet

A csinos tévés és blogger abban hisz, hogy minden étkezést be kell tartani, ezek közül is legfontosabb a reggeli. „Kókuszvíz, bogyós gyümölcsök és proteinpor” – adta meg egy külföldi oldalon a számára legtutibb egészséges reggeli három hozzávalóját. Kissé bizarrnak hangzik – te kipróbálnád?

Maria Menounos és Brooklyn Decker

A műsorvezető a Sports Illustrated modell ugyanarra az egészséges reggelire esküszik, ez pedig nem más, mint a görög joghurt friss áfonyával. Brooklyn olykor egy kis omlettet is eszik mellé – a lényeg, hogy úgy érezze, elég energiája van egy újabb dolgos nap elkezdéséhez.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X