Főoldal > AKTUÁLIS > Átlátszóban jelent meg Jennifer Lopez

Átlátszóban jelent meg Jennifer Lopez

alakdiétaénekesnőfogyásJ.LoJennifer Lopezszépségszínésznősztártest
0

Írta: and

Nem is csoda, ha Jennifer Lopez a hírek szerint visszahódította 28 éves exét, Casper Smartot, hiszen a negyvenes &

Nem is csoda, ha Jennifer Lopez a hírek szerint visszahódította 28 éves exét, Casper Smartot, hiszen a negyvenes éveiben járó színész-énekesnő szexibb, mint valaha. Legutóbb a Billboard Music Awards díjátadó gálán kapták őt lencsevégre, ahol egy meseszép, de brutál átlátszó ruhát viselt.

A sztár hasa, köldöke, és melleinek alsó része is kilátszott a ruhából, de mivel semmi olyat nem mutatott, ami már kiérdemelné a 18-as karikát, egy kicsit sem volt illetlen. Sőt, minden tekintetet és rengeteg dicsérő pillantást vonzott – többek közt 28 éves barátjától is.

Casper és J. Lo külön érkeztek a Billboard gálára, de később egymás mellett ültek, és a srác nem tudta levenni a szemét J. Loról, na meg a melleiről. Ők ketten egyébként még nem erősítették meg az újrakezdésről szóló híreket. Sőt, arra sem reagáltak, hogy együtt is élnek, és a hírek szerint eljegyezték egymást, valamint bennfentesek infói szerint hamarosan össze is fognak házasodni.

Barátaik szerint Jennifer nem tud Casper nélkül élni, mások viszont úgy válik, jobban tenné, ha egy sokkal inkább hozzá illő pasi mellett keresné a boldogságot: meghódíthat bárkit, akit csak szeretne, hiszen 45 évesen is elképesztően jól néz ki. Elmondása szerint az a titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől.

jloruha2.jpg ()A kétgyerekes sztáranyuka tavaly azt is elárulta a sajtónak, hogy az étrendjén is változtatott: vegán lett, de csak egy rövid időre. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek, mint amiket eddig próbáltam” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett.

J. Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X