Főoldal > AKTUÁLIS > Cara Delevingne tudja, hogyan kell szuperszexin kinézni

Cara Delevingne tudja, hogyan kell szuperszexin kinézni

alakalakformálásCara Delavignediétadivatmodellöltözékruhaszexiszupermodelltest
0

Írta: and

Ha elegánsan szeretnénk felöltözni valamilyen jeles alkalomra, akkor a fekete-fehér összeállít&

Ha elegánsan szeretnénk felöltözni valamilyen jeles alkalomra, akkor a fekete-fehér összeállítások általában bejönnek. Ezeknek az esetek többségében jót tesz egy kis csavar, mert attól eredetibb és még figyelemfelkeltőbb lesz a szett. Jól tudja ezt Cara Delevingne is, és bizony él is a csavarok adta lehetőségekkel.

A 22 éves modell legutóbb a Forma-1-es Monacói Nagydíj versenyhétvégéjén jelent meg egy elegáns fekete, derékig dekoltált overallban, ami alá szintén mélyen kivágott fehér blúzt vett fel, elképesztően szexivé téve mind a szettet, mind a megjelenését.

Az egészben az volt a legjobb, hogy a határokon belül maradt – dekoltázzsal, sminkkel és a kiegészítőkkel is. Vagy talán épp azért volt annyira dögös, mert bátran bevállalta a mély kivágást, mégsem mutatott túl sokat magából?

Rajongóinak persze nemcsak a dekoltázsa tűnt fel, hanem vékony dereka is, amit övvel hangsúlyozott ezen a rendezvényen. Kétségtelen, hogy Cara remek formában van, de ezért rendszeresen tennie is kell.

A diétát nem veszi túl szigorúan, hiszen csak 22 éves, és rengeteget rohangál, ezért a kilók nem igazán tapadnak rá. Az viszont sokakat meglepett, hogy a Victoria’s Secret egyik korábbi divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével.

carad2.jpg ()

Cara viszont laza lány, aki semmiből sem csinál nagy ügyet. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem görcsöl rá, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok. „Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Cara egyik kedvenc mozgásformája a kick-box, ami egész testét átmozgatja, és abban is segít neki, hogy leadja rengeteg energiáját. Úgy érzi, ezt a dobolás és az éneklés is segít neki elérni – a zenét annyira szereti, hogy saját lemezcég alapításán is elgondolkodott már. Emellett színészi ambíciói is vannak, és írni is szeret. Vajon mi lesz Cara Delevingne, ha nagy lesz?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X