Főoldal > AKTUÁLIS > Celine Dion szuperdögösen lépett újra a rivaldafénybe

Celine Dion szuperdögösen lépett újra a rivaldafénybe

alakalakformálásCeline Diondalénekesnőfogyásházasságkoncertsztártáplálkozástest
0

Írta: and

Ha létezne nálunk olyan rovat, melyben kiemeljük a hónap meglepetését okozó sztárt, akkor m&

Ha létezne nálunk olyan rovat, melyben kiemeljük a hónap meglepetését okozó sztárt, akkor májusban ennek a főszereplője minden kétséget kizáróan Celine Dion lett volna. A 47 éves énekesnő ugyanis olyan dögösen jelent meg a Las Vegasban tartott Billboard Music Awards díjátadó gálán, hogy a róla készült fotókat látva elállt a szavunk.

A háromgyerekes sztáranyuka cseppet sem tűnt „mamisnak” combvillantós jade zöld bőrruhájában, sőt, nagyon is csinos és szexi nőként pózolt a fotósok előtt. Láthatóan élvezte a rivaldafényt, amiből hamarosan ismét kijut neki: augusztus 27-től ugyanis 40 koncertshow-ra ismét visszatér Las Vegasba.

Az énekesnő csaknem egy év szabadság után folytatja zenei karrierjét. Sajnos ennek a kényszerpihenőnek szomorú apropója van, mivel férje, a 73 éves René Angelil torokrákkal küzd. „Keményen küzd, és tényleg jól van” – nyilatkozta nemrég szűkszavúan a világsztár, akin egyébként a Billboardon nem látszott az aggodalom férje egészségi állapota miatt.

A rajongók egy része szerint csak Celine soványsága árulja el, hogy nincs minden rendben náluk, mások szerint viszont az aranytorkú énekesnő akkor is vigyáz magára, és betartja a rendszeres étkezéseket, ha épp szomorúbb, vagy rosszabb napja van.

celine2.jpg ()

A sztáranyuka egyébként korábban sem foglalkozott azzal, mit mondanak mások a testére. 2010 októberében adott életet ikerfiainak, akikre férjével és nagyfiukkal együtt már nagyon vártak. Ezt követően teljesen átadta magát a rég várt boldogságnak, és sokak által irigyelt alakjának visszanyerését sem sürgette.

„Nem érdekel az alakom, egy kicsit sem foglalkozom azzal, hol vannak rajtam pluszkilók. Diétázni pedig nem tudok, és nem is akarok, hiszen szoptatom a kisbabáimat” – mondta alig egy hónappal fiai születése után.

A 2011 februárjában rendezett Oscar gálán viszont ámulatba ejtette a világot, hiszen vékony volt, szexi és sugárzóan boldog. „Nincs ebben semmi trükk. Anyuka vagyok, aki ráadásul nem egy, hanem két kisbabát lát el. Nem csoda, ha gyorsan leolvadtak rólam a kilók. Egyébként is szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sosem voltam hízásra hajlamos” – magyarázta egy interjúban.

A 45 éves énekesnő nem titkolja, hogy rendesen eszik, hiszen enélkül képtelen lenne egy-egy zsúfolt nap minden egyes programját végigcsinálni. „Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban.

„Persze, nem tagadom, hogy azt mindig megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X