Főoldal > AKTUÁLIS > Latex ruhában szexiskedett a terhes Kim Kardashian

Latex ruhában szexiskedett a terhes Kim Kardashian

alakbabadiétafenékfogyásgyermekKim Kardashianlatexruhaterhestest
0

Írta: and

Kim Kardashian a Hype energiaital Nashville-i bemutató partiján is tett arról, hogy ő kerüljön a közé

Kim Kardashian a Hype energiaital Nashville-i bemutató partiján is tett arról, hogy ő kerüljön a középpontba, a 34 éves reality sztár ugyanis egy nude színű, mélyen dekoltált latex ruhában jelent meg az eseményen. Ez ráadásul csupán néhány nappal azután történt, hogy bejelentette: Kanye Westtel második gyermeküket várják, így nem is csoda, ha mindenki a pocakja tájékát is megszemlélte…

A hírességen még alig látszik, hogy babát vár, ami talán annak köszönhető, hogy egy dietetikus tanácsát kérte ki a helyes táplálkozást illetően, méghozzá már nem sokkal azután, hogy megbizonyosodott arról, ismét gyereket vár.

„Ezúttal egy dietetikus szakember segít abban, hogy egészséges kismama maradhassak. Amikor North-t vártam, minden nap fánkot ettem – na ez az, amit most nem fogok megtenni. Szeretném most kicsit másképp csinálni a dolgokat, de nem akarok rágörcsölni semmire. A várandósság csodálatos dolog, és én élvezni szeretném ezt az időszakot” – nyilatkozta Kim az egyik külföldi magazinnak.

Emellett persze talán már az is megfordult a fejében, mi mindent csinál majd másképp a szülés után, és ebbe alakjának visszanyerése is beletartozhat. Első terhességét követően jócskán maradt rajta súlyfelesleg, de ő mindent megtett, hogy hamar leadja ezt: összesen 25 kilót fogyott, rendszeres sporttal és egészségesebb étrenddel. 

kimk2.jpg ()„Semmi ’rossz’ szénhidrát, nagy elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal, amikor arról kérdezték, hogyan érte el ezt a látványos fogyást. A reality sztár diétája azért ennél összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára.

Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott. Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el a szexi híresség. Ami pedig a sportokat illeti, Kim a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja.

De vajon mi igaz azokból a hírekből, hogy a gyors és látványos fogyást – részben vagy teljesen – plasztikai sebész segítségével érte el? Kim állítása szerint egy szó sem. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta a sztármami.

Második terhessége során azért kerülné a túlzott súlyfelesleg felhalmozását, mert ezt az eredményt nem biztos, hogy ismét szeretné elérni? Egy biztos, Kim tanul a hibáiból, és most sokkal jobban oda szeretne figyelni az egészséges étkezésre, no meg a rendszeres mozgásra, mint North-szal való várandóssága idején. És ha ő egyszer valamit elhatároz…

Fotó: USmagazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X