Főoldal > AKTUÁLIS > Milyen bugyit hord Natalie Portman?

Milyen bugyit hord Natalie Portman?

alakdiétafogyásNatalie Portmanszépségsztártest
0

Írta: and

Natalie Portman bevállalta – méghozzá azt, hogy nem is akármilyen szexi ruhában jelenjen meg a Tale of Love

Natalie Portman bevállalta – méghozzá azt, hogy nem is akármilyen szexi ruhában jelenjen meg a Tale of Love and Darkness című film Cannes-i premierjén. A 33 éves színésznő – akinek ez a film jelenti a bemutatkozást rendezőként – egy olyan fekete Dior ruhát választott a bemutatóra, amiben a helyszínen mindenkit láthatta, illetve meg is örökíthette a bugyiját. Most már mi is tudjuk, hogy ez egy fekete, klasszikus darab volt.

A színésznők többségéhez hasonlóan Natalie is sokat ad a külsejére, és alakjával is törődik. De nem azért lett hosszú évekkel ezelőtt vegetáriánus, mert így kevesebbet mutatna alatta a mérleg, hanem azért, mert imádja az állatokat, és képtelen lenne bármelyiket is megenni – beleértve a halakat is.

Leggyakrabban friss bio zöldségek és gyümölcsök, szójatermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint dió- és mogyorófélék kerülnek a csinos sztármami tányérjára, de néha fogyaszt sajtokat és tejtermékeket is.

Napi több, kisebb étkezést iktat be, és az asztalnál figyel arra, hogy ne egye degeszre magát. Ha pedig megéhezik két étkezés közt, nem előre csomagolt ropogtatnivalókat vagy péksüteményeket, hanem friss gyümölcsöt, magvakat, mandulát vagy zöldségféléket rágcsál.

natalie2.jpg ()

Az önfegyelméről is híres sztár elmondása szerint nem hisz a fogyókúrákban, A fekete hattyú című Oscar-díjas mozi kedvéért viszont kilenc kilót adott le: 2011-ben a Wellness Cafe is megírta, hogy Natalie alig evett, és a forgatáson olykor 16 órát dolgozott. 

A világsztár nemcsak szerepére, hanem a kőkemény edzésekre is összpontosított. Bár gyermekkorában balettozott, 27 évesen el kellett kezdenie elölről a balettozást. A mozdulatokat végül olyan jól sikerült elsajátítania, hogy egy külföldi lap által megkérdezett balett-táncos szerint Natalie és egy balettművész produkciója közt a különbséget csak a profi táncosok veszik észre.

A felkészülést úszással egészítette ki, amivel úgy érezte, nemcsak a mozgás örömét, hanem a kikapcsolódást is biztosítja önmaga számára – elsősorban mert ez a sport egyik kedvenc hobbijára, a búvárkodásra emlékeztette őt.

A színésznő egyébként mindig nemet mond az alkoholra és a dohányzásra is, de a rendszeres mozgásra nem – és jól is teszi. Natalie évek óta a jóga elkötelezett híve, ami testének és lelkének is jót tesz, emellett elűzi a stresszt a sztár mindennapjaiból.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X