Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Stone gyönyörű, tündéri szépség

Emma Stone gyönyörű, tündéri szépség

alakdiétadivatEmma Stoneszépségszínésznőtest
0

Írta: and

Nem kell azért meztelenkedni, hogy írjanak az emberről a lapok. Ezt bizonyítja Emma Stone esete is, aki kicsit sem vá

Nem kell azért meztelenkedni, hogy írjanak az emberről a lapok. Ezt bizonyítja Emma Stone esete is, aki kicsit sem választott szexi ruhát új filmje, az Irrational Man Los Angeles-i premierjére, mégis megjelent az újságokban a fotója.

Ezt annak köszönhette, hogy ismét tökéletesen nézett ki – derekán fekete övvel hangsúlyozott, lábszárközépig érő, elefántcsontszínű ruhájában maga volt a megtestesült báj és szépség. Sőt, néhányan úgy vélik, Emma egyenesen tündéri jelenségként pózolt a premieren.

A csodálatos Pókember sztárja most sem vitte túlzásba a sminkelést. A hétköznapokon is sokkal nagyobb gondot fektet a bőrápolásra, mint arra, hogy mindig tökéletesen kifestve kápráztassa el rajongóit. Az pedig, hogy erős makeuppal takarja el szeplőit, ma már valószínűleg eszébe sem jut.

„Nem voltam mindig büszke a szeplőimre. Régebben bármit megtettem volna azért, hogy eltakarjam őket, és szerettem volna, ha egyszerűen csak elmúlnak. De ma már inkább többet akarok belőlük. Olykor túl sokat ücsörgök a napon, és reménykedem, hogy kijön még néhány az arcomon” – mondta egy interjúban.

Persze Emma is tisztában van azzal, hogy a Nap káros sugarai ellen védekeznie kell, ezért csak magas faktorszámú naptej használata után élvezi a napsütést. Egészségére pedig nemcsak így ügyel, hanem többek közt átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással is igyekszik minél egészségesebben élni.

emmastone2.jpg ()

A diétázást évek óta elutasítja, mert szerinte a fogyókúrák túl szigorúak és nem is egészségesek. „Mitől jó az, ha csak egy kis csirkét ehetsz néhány szem babbal, és mellette napi két órákat edzel? Nem fogok éhezni, vagy megszállottan edzeni, még a munkám kedvéért sem” – nyilatkozta korábban.

A sztár igyekszik odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra: a sovány húsok, gyümölcsök és zöldségek mellett némi szénhidrátot is bevisz a szervezetébe. És bár ő sem ébred minden reggel úgy, hogy boldog azzal a testtel, amiben él, azért megpróbálja a legjobbat kihozni magából.

„Persze, vannak néha gondjaim magammal, és a testemmel, de tőlem sosem fogjátok azt hallani, hogy jajj, de undorítóan nézek ki” – mondta. Majd hozzátette: nem edzőtermi mozgásformákkal tartja fitten magát, mert nem szeret zárt helyen sportolni.

„A futás nem tesz jót a térdemnek, a súlyzózást pedig unalmasnak tartom. Ezek helyett, ha csak tehetem, inkább úszni megyek, vagy sétálok egy nagyot, mert ezeket a mozgásformákat nagyon kedvelem” – árulta el.

Emma azt sem titkolja, hogy az extrém sportok sem állnak tőle távol: a sziklamászást például kifejezetten szereti. „Ez a sport javítja az állóképességet, emellett nagyon gyors és látványos módja az izomzat kidolgozásának” – mesélte egy interjúban.

De azt sem tagadta, hogy szívesen jár Pilates órákra, és ha egy-egy filmszerepre készül, bizony előkerülnek az általa unalmasnak tartott súlyzók is. Olyankor kisebb súlyokkal dolgozik, hogy szép, nőiesen izmos karjait még tovább tökéletesítse.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X