Főoldal > AKTUÁLIS > Natalie Portman igazi bulis csajszi volt

Natalie Portman igazi bulis csajszi volt

buliNatalie Portmanszínésznősztár
0

Írta: and

Talán még te is emlékszel azokra az időkre, amikor az emberek úgy mentek esténként haza, szórakozni,

Talán még te is emlékszel azokra az időkre, amikor az emberek úgy mentek esténként haza, szórakozni, vagy éppen bulizni a barátaikkal, hogy nem a telefonjukat, pontosabban a közösségi média oldalakat babrálták egyfolytában. És ami történt, az nem került fel azonnal a netre, legfeljebb elmesélték pár nappal később a többieknek.

Natalie Portman nemrég egy interjúban emlékezett vissza ezekre a régi szép időkre, hozzátéve, hogy szerencsésnek vallja magát, mivel azokban az években nem volt túl jó kislány. Ez viszont szerencsére nem derült ki.

nataliep2.jpg ()

„Elmentem bulizni a barátaimmal, berúgtam, aztán hazamentem szépen, de ezt senki sem tudta meg” – mondta, arra utalva, hogy manapság – a Twitter, a Facebook és az Instagram világában – az ilyesmi elképzelhetetlennek tűnik a sztárok világában.

Nem mintha a 34 éves színésznőnek az lenne minden vágya, hogy tovább folytathassa a féktelen bulizást, hiszen mióta feleség és anyuka, sokkal jobban szeretne ezekben a szerepekben jól teljesíteni.

Ami pedig a kihágásokat illeti, azokra még az étrendjében sem igazán kerít sort. Húsételekből ez számára azért is elképzelhetetlen lenne, mert imádja az állatokat, és képtelen lenne bármelyiket is megenni – beleértve a halakat is.

Leggyakrabban friss bio zöldségek és gyümölcsök, szójatermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint dió- és mogyorófélék kerülnek a csinos sztármami tányérjára, de néha fogyaszt sajtokat és tejtermékeket is.

Napi több, kisebb étkezést iktat be, és az asztalnál figyel arra, hogy ne egye degeszre magát. Ha pedig megéhezik két étkezés közt, nem előre csomagolt ropogtatnivalókat vagy péksüteményeket, hanem friss gyümölcsöt, magvakat, mandulát vagy zöldségféléket rágcsál.

nataliep3.jpg ()

Az önfegyelméről is híres sztár elmondása szerint nem hisz a fogyókúrákban, A fekete hattyú című Oscar-díjas mozi kedvéért viszont kilenc kilót adott le: 2011-ben a Wellness Cafe is megírta, hogy Natalie alig evett, és a forgatáson olykor 16 órát dolgozott. 

A világsztár nemcsak szerepére, hanem a kőkemény edzésekre is összpontosított. Bár gyermekkorában balettozott, 27 évesen el kellett kezdenie elölről a balettozást. A mozdulatokat végül olyan jól sikerült elsajátítania, hogy egy külföldi lap által megkérdezett balett-táncos szerint Natalie és egy balettművész produkciója közt a különbséget csak a profi táncosok veszik észre.

A felkészülést úszással egészítette ki, amivel úgy érezte, nemcsak a mozgás örömét, hanem a kikapcsolódást is biztosítja önmaga számára – elsősorban mert ez a sport egyik kedvenc hobbijára, a búvárkodásra emlékeztette őt.

A színésznő egyébként mindig nemet mond az alkoholra és a dohányzásra is, de a rendszeres mozgásra nem – és jól is teszi. Natalie évek óta a jóga elkötelezett híve, ami testének és lelkének is jót tesz, emellett elűzi a stresszt a sztár mindennapjaiból.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X