Főoldal > AKTUÁLIS > Elől-hátul dekoltázst villantott Uma Thurman

Elől-hátul dekoltázst villantott Uma Thurman

alakdekoltázsdiétafogyásöltözékruhaszínésznőtestUma Thurman
0

Írta: and

Uma Thurman az elmúlt hetekben gőzerővel dolgozott új filmje, a The Brits Are Coming forgatásán – az alábbi

Uma Thurman az elmúlt hetekben gőzerővel dolgozott új filmje, a The Brits Are Coming forgatásán – az alábbi képek is ott készültek róla, amiken elől-hátul kivágott, egyenes szabású, földig érő, vörös ruhát visel. 

A háromgyerekes színésznő remekül néz ki ebben a ruhában, habár a legtöbb ember azonnal láthatja, hogy nem nádszálvékony – van rajta egy pár pluszkiló. Alakját viszont még így, egy kis plusszal is sokan irigylik, mert nemcsak csodálatosan néz ki, hanem a férfiak fantáziáját is sokkal inkább megmozgatja, mint egy túlságosan vékony női test.

A 45 éves sztár persze hízelgőnek érzi mindezt, és büszke az alakjára. A szigorú diétákra nemet mond, ennek ellenére harmadik gyermeke születése után sokan meglepődtek, hogy milyen gyorsan visszanyerte a vonalait. A kis Luna még 5 hetes sem volt, amikor híres mamája már estélyiben tündökölt a fotósok előtt.

Akkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

umapiros2.jpg ()

Mivel szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaral, úgy véli, lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

A pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé számított. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

Ha úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.

Uma és a férfiak
A színésznő kapcsolataira mindig is a szenvedély volt jellemző, és nem ritka, hogy többször is újrakezdte a partnereivel. 2014 áprilisában kiadta dúsgazdag vőlegénye, Arpad Busson útját (nem először), és bár sokan azt rebesgették, ez Quentin Tarantino miatt történt, szerintünk könnyen lehet, hogy már akkor korábbi kedvese, Andre Balázs körül forogtak Uma gondolatai (aki egyébként állítólag olyan sztárok fejét csavarta el az elmúlt években, mint Kylie Minogue vagy Naomi Campbell). Nekünk nagyon úgy tűnik, hogy Andre és Uma nem tud egymás nélkül élni…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X