Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Biel szupercsinos anyuka, így néz ki!

Jessica Biel szupercsinos anyuka, így néz ki!

babafogyásgyerekJessica BielJustin Timberlakeszülésterhesség
0

Írta: and

Sokunk számára nem volt kérdés, hogy az egészséges életmódra és a rendszeres sportra

Sokunk számára nem volt kérdés, hogy az egészséges életmódra és a rendszeres sportra voksoló Jessica Biel visszanyeri-e várandóssága előtti vonalait, inkább csak azt nem tudtuk, hogy ez pontosan mikor következik majd be.

Nos, jelentjük, a 33 éves színésznő máris szinte ugyanolyan szuper alakkal büszkélkedhet, mint kisfia, Silas Randall születése előtt. Mondjuk az Amazon Tumble Leaf kerti partijára egy hosszú, virágos ruhát választott, ami sokat takart, de a vékony derekát és nőiesen izmos karjait látva nyilvánvaló, hogy Jessicán szinte már nincs is semmi felesleg.

Mondjuk az tény, nem is sok pluszkilótól kellett megszabadulnia, mert nagy pocakkal is aktív kismama volt, ami nem is meglepő, hiszen korábban azt nyilatkozta: el sem tudja képzelni az életét sport nélkül. „De persze vannak lustább napjaim, amikor aztán különösen fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.

jessicab2.jpg ()
 
Justin Timberlake feleségének kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, mert szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.
 
A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el korábban. Most viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákra vált, mint például a Pilates és a jóga, amiket szintén nagyon szeret.
 
Ami pedig a táplálkozást illeti, aktív életmódja és szerencsés alkata miatt szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.
 
A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő korábban ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – árulta el.

Jessica a várandóssága alatt sem tagadta meg magától azokat a finomságokat, amiket megkívánt, de a mértéktartásra ügyelt. A felszedett kilók miatt pedig nem kell aggódnia, és valószínűleg nem is teszi – inkább újra edzeni kezd, amint ő és kisbabája egy kicsit erősödnek majd.

Hogyan lendült újra formába Jessica Biel?
A szülés után hagyott néhány hetet magának, amikor csak a babával foglalkozott, majd felkereste személyi edzőjét, Jason Walsh-t, akivel heti 2-3 alkalommal találkozott. Walsh elmondása szerint Jessicának a kíméletes, csúszó mozgást igénylő VersaClimber vált be, amivel rövid (alig több mint félórás) edzésekkel hozta magát újra formába. „Olyan mozgást végezhetsz a VersaClimberen, ami természetesen jön, hiszen bennünk van” – magyarázta a tréner. Az eredmény pedig szerinte is magáért beszél.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X