Főoldal > AKTUÁLIS > Keira Knightley kezét “megkérte” egy rajongó

Keira Knightley kezét “megkérte” egy rajongó

anyababafogyásKeira Knightleyszerepszínésznősztárterhesség
0

Írta: and

Még csak pár perce volt a színpadon Keira Knightley a Broadway-n található Studio 54-ben, amikor egy rajong&oacute

Még csak pár perce volt a színpadon Keira Knightley a Broadway-n található Studio 54-ben, amikor egy rajongó „belépője” zavarta meg a premiert: a fiatal férfi felkelt a helyéről, és először odakiabált a 30 éves világsztárnak, hogy legyen a felesége, majd virágcsokrot is dobott neki. A férfit a biztonságiak kivezették, de így is sikerült valamelyest kizökkentenie a Thérèse Raquin című darab címszerepét alakító Keirát.

A színésznőn később ez nem látszott, sőt, az sem, hogy a férfi ilyen váratlanul megzavarta a premiert: mosolyogva köszöntötte a rá váró rajongókat, és a premierről csevegett velük. Valószínűleg nem aggasztja, hogy lelkes kérője máskor is visszajöhet, vagy esetleg hónapokig is próbálhatja ostromolni őt.

keira2.jpg ()És valószínűleg amiatt sem aggódik, hogy gyermeke májusi születése után minden egyes pluszkilót le tud-e adni. Korábban ugyanis többször nyilatkozta, mennyire szerencsés géneket és gyors anyagcserét örökölt a felmenőitől, aminek köszönhetően nem tud meghízni.
 
Vékonysága miatt számos kritika is érte őt, sőt, sokan azt írták és mondták róla, hogy anorexiás, mert ennyire senki sem lehet „egészségesen” vékony. De Keira azt mondja, ezek a kritikák és támadások alaptalanok, mivel ő odafigyel az egészségére: helyesen étkezik és sportol is.
 
Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.
 
„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.
 
keira3.jpg ()Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.
 
Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a mozgást: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.
 
Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X