Főoldal > AKTUÁLIS > Lily Allen sírva távozott a divathétről

Lily Allen sírva távozott a divathétről

alakdivathéténekesnőLily Allenöltözéksztártest
0

Írta: and

Lily Allen mosolyogva, színes dzsekiben érkezett a londoni divathét egyik rendezvényére, de nem sokkal ké

Lily Allen mosolyogva, színes dzsekiben érkezett a londoni divathét egyik rendezvényére, de nem sokkal később sírva távozott, miután az egyik brit lap értesülései szerint összekapott volt pasijával, Seb Chew-val. Azt senki sem tudta, min vesztek össze annyira, de az említett lap úgy tudja, Lily-t teljesen kiborították exe szavai, akivel egyébként a szakításuk után is barátok maradtak.

A 30 éves énekesnőt többen is kritizálták az utóbbi időben, hogy képtelen az életét viszonylag normális mederben tartani, és hogy a dolgok lassan kicsúsznak az ellenőrzése alól. Ki tudja, talán Seb Chew is önmagával szembesítette a sztárt, aki elég érzékeny tud lenni a kritikára.

Egy biztos, az alakja miatt nem lehet őt kritizálni, mivel nemcsak hogy 20 kilótól szabadult meg tavaly, hanem tartja is a súlyát. A fogyást elmondása szerint elsősorban annak köszönheti, hogy turnéja és rengeteg munkája miatt csak akkor evett rendes ételt, ha el tudott jutni étterembe, egyébként csak rágcsálnivalókon élt.

lilya2.jpg ()
 
Ez nemcsak azért nem túl egészséges dolog, mert egyoldalúvá válik az étkezése, hanem a szükséges vitamin- és ásványi anyag bevitel miatt sem. Gondoljunk csak bele: épp azokat az ételeket hagyta ki az étrendjéből – ha csak egy időre is –, amik igazán táplálták volna a szervezetét: a zöldségeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonaféléket, sovány húsokat… nem is soroljuk tovább.
 
Az énekesnő viszont úgy gondolja, tud vigyázni magára. És azt mondja, mivel ez tulajdonképpen kényszerhelyzet szülte fogyás, hamar szeretne teljesen visszatérni a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.
 
A híresség most 34-36-os ruhákat hord, és elégedett az alakjával. „A második terhességem során 19 kilót híztam, mert folyamatosan ettem – az ételekben találtam megnyugvást. De miután megszületett a kislányom, beláttam, hogy ez nem mehet így tovább, és szerencsére tudtam változtatni a dolgokon” – nyilatkozta.
 
Lily bootcamp edzésekre kezdett járni, hetente ötször, amik intenzív kardióból és súlyzós köredzésből állnak. Egy-egy alkalom 60 percig tart, és az eredmény sokak szerint hamar látható, és tényleg elképesztő. A híresség a kezdeti nehézségek után megszerette ezeket az órákat, az eredménnyel pedig nagyon elégedett.
 
Barátai szerint a sportot azzal egészítette ki, hogy rendszert vitt az étkezésekbe: a folyamatos csemegézés helyett napi három főétkezést iktat be, ezeket soha nem hagyja ki. Ilyenkor igyekszik jóllakni – elsősorban sovány húsokat és friss zöldségeket, salátákat fogyaszt, míg a fehér ételeket – kenyér, sajt, tészta – és a nassolást mellőzi.
 
Az egészséges életmód ahhoz is hozzájárult, hogy még kiegyensúlyozottabb anyuka és énekesnő lehessen. Lily alatt ma már csak alig 50 kilót mutat a mérleg, de azt mondja, most érzi magát tökéletesen a bőrében, és köszöni szépen, minden rendben van vele.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X