Főoldal > AKTUÁLIS > Ez lesz a legjobb workshop novemberben!

Ez lesz a legjobb workshop novemberben!

fotósfotózásworkshop
0

Írta:

Remek fotós fejtágítás indul kezdőknek és haladóknak!

Egy egész jó lehetőség jött szembe itt az év vége felé. Manapság nagyon trendi workshopon részt venni és az ember fia könnyen el tud veszni a piacon található ajánlatok tengerében.

Két fotós, Somay Márk a KELLEGY-től és Bati Dániel az S1STUDIO-tól

(akik olyan ügyfeleknek dolgoztak mint a Red Bull, OTP, Vodafone, Frey Wille, Elle, Marie Claire, Punnany Massif, Hősök, Mary Popkids, Jack Daniels, Bacardi, Finlandia, Beluga, Absolut, Villa Sandi Proseco, Alfaparf Milano, Cango&Rinaldi, Swarovski – vagyis a srácok dolgoztak elég sok italos cégnek, akiket kifejezetten kedvelünk, és olyan bandáknak, akik zenéjére ezeket a piákat megittuk a haverokkal) létrehozták a fotós workshopok új változatát, melynek formája és kivitelezése eddig ismeretlen volt Magyarországon.


A két fotós összeállt egy olyan workshopra, ahol a régi sémákat elfeledve, egyből mélyvízbe dobják a résztvevőket, kizökkentik őket a komfortzónából, miközben izgalmas, érdekes módszerekkel sajátíttatják el a lényeget. A haladó workshop újdonsága és lényege, hogy olyan éles helyzeteket tapasztalhatnak meg a jelentkezők, amit csak akkor ismernének meg, amikor már ebben a szakmában dolgoznak ügynökségeknek, megrendelőknek. Modellezik az előforduló nehézségeket, váratlan helyzeteket, melyekkel a mentorok az elmúlt években találkoztak. A fotózás nem merül ki abban, hogy van egy jó gépünk – állítják a szervezők.

A technikai tudás mindössze 20-30 százalékát teszi ki a munkának, a többi a problémamegoldás és a kommunikáció. Az új workshop ezekre helyezi a hangsúlyt.
Kiemelt figyelmet szentelnek az egyedi látásmód fejlesztésére, ahol segítségükre lesznek az ország jeles sminkesei és stylist szakamberei is. A workshop ezen felül segít, hogy a legújabb világítástechnikai trendekhez szükséges eszözöket és használatukat is elsajátítsák a részvevők.

Két, limitált létszámú workshoppal jelentkeznek az idén a srácok. Az alap WS mindenkinek érdekes, aki nem profi, gyakorlatilag ez a mondás. Azért is limitált a jelentkezők száma, hogy mindenkivel egyénileg tudjanak foglalkozni, emellett házi feladatok, kiértékelések és végül vizsgamunkák segítségével érik el, hogy beépüljön a tananyag. A profiknak szóló WS pedig már komplexebb történet, itt azokra számítanak, akik megélhetésüket biztosítják ebből a foglalatosságból.


A szervezők egy kis meglepetéssel készülnek, ugyanis aki megosztja cikkünket és a szerencse mellészegődik, az könnyedén megnyerheti az egy fős ingyenes részvételt a hamarosan induló workshopokra!
Időpontok, további részletek és jelentkezési lehetőség: http://htworkshop.hu/

(Fotók: Somay Márk, Bati Dániel & Megyeri Viktor)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X