Főoldal > AKTUÁLIS > Ahogy még nem láttad Nicole Kidmant

Ahogy még nem láttad Nicole Kidmant

fotózáskülföldi sztárkülönös fotónicole kidmanszínésznősztár
0

Írta:

Az sem biztos, hogy felismernéd – mutatjuk a képet.

Nem mindenkinek jöhet össze egy Vanity Fair címlap, arra meg aztán, hogy valaki tízet is magáénak mondhasson, még kevesebb a sansz. Olyan Hollywoodi állócsillagoknak viszont összejöhet, mint amilyen például Nicole Kidman – és mivel ő épp most ünnepli a 10. Vanity Fair borítóját, néhány igencsak különleges képet is láthatunk róla a magazinban.

Ezeket ő maga is büszkén mutatta meg követőinek Instagram oldalán – nézd csak meg, mennyire elváltoztatták a külsejét például ehhez a képhez.

Te felismernéd a színésznőt rövid hajjal, ebben a “huszáros” Paco Rabanne kabátban, ing nélkül? Nos, mi lehet, hogy elsőre elgondolkodnánk, ki is van a képen, de talán ráhibáznánk, hogy Nicole az. Egy dolog viszont biztos: manapság is bátran megmutathatja magát a világnak bármiben, ugyanis szuper formában van.

Korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

Az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Seas the day! #EarthDay that is! 😉💕🌍

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 8:49 (PDT időzóna szerint)

A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Persze sokat cikkeztek arról, milyen plasztikákkal és mennyi botoxszal tett szépsége megőrzéséért, de a sztármami azt mondja, ő két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött időt.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X