Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman hirtelen megőszült

Nicole Kidman hirtelen megőszült

botoxfiatalsághíreskülföldi sztárnicole kidmanöregedésősz hajsztár
0

Írta:

Éveket öregedett a híres színésznő.

Nicole Kidman éveken át mindent bevetett azért, hogy megállítsa az idő múlását, és arcán egyetlen ránc se jelenhessen meg. A feszes arcbőrt sikerült is elérnie, de mondjuk a végeredményt túlzás lett volna mindig szépnek nevezni… Legutóbb viszont olyan állapotban kapták őt lencsevégre, hogy talán még a sokat látott fotósok sem hitték el azonnal, hogy ez tényleg ő: Nicole ősz hajjal, ráncosan és kissé felpuffadt arccal látható a képeken.

Ahogy azt a legtöbben azonnal kitalálják, a dologban van egy kis csavar: a sztár csupán a The Goldfinch című moziban játszott szerepe miatt változott így meg. Kapott egy ősz parókát, és kezelésbe vették őt a sminkesek, maszkmesterek. Te felismernéd?

Nicole egyébként büszke arra, hogy nemcsak fiatalságának megőrzéséért, hanem vonalaiért is sokat tesz. Főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

Az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Persze sokat cikkeztek arról, milyen plasztikákkal és mennyi botoxszal tett szépsége megőrzéséért, de a sztármami azt mondja, ő két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött időt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X