Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman szexi címlapfotón domborít

Nicole Kidman szexi címlapfotón domborít

címlapfotónicole kidmanszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Vizes címlapfotóval forrósítja fel az ősz első napjait az 50 éves színésznő.

Nemrég elérkezett a Stellar magazin ausztrál kiadásának első születésnapja, amit a lap készítői egy igazán különleges módon ünnepeltek meg: az 50 éves Nicole Kidmant kérték fel, hogy szerepeljen kiadványuk címlapján. A végeredmény szerintünk elég szexire sikeredett – a világsztár egy Alexander Perry ruhában ázik egy medencében, természetesen vizes hajjal és arccal, miközben dekoltázsát tartja és csábosan néz.

A világsztárral persze interjút is készítettek, amiből kiderül, hogy őt saját bevallása szerint aztán tényleg nem izgatja a kora, ötvenedik születésnapját is családjával, illetve anyukájával és közeli barátnőivel ünnepelte meg – csak szerényen.

Hogy torta is volt-e, azt nem tudjuk – persze valószínűleg igen –, de ezt sem kell megvonnia magától, ugyanis a színésznő tényleg remek formában van. Korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

Az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Persze sokat cikkeztek arról, milyen plasztikákkal és mennyi botoxszal tett szépsége megőrzéséért, de a sztármami azt mondja, ő két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött időt.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X