Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman házassága válságba került?

Nicole Kidman házassága válságba került?

házasságKeith Urbannicole kidmanszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

Vajon csak pletyka, vagy Nicole Kidman és Keith Urban közt tényleg vége mindennek?

Az elmúlt hetekben nem egyszer olvastunk arról, hogy Nicole Kidman és Keith Urban házassága válságban van, és amikor április elején Nicole az anyukájával ment vakációzni és strandolni, akkor mi is úgy éreztük, talán tényleg lehet valami a híresztelésekben.

Sokan úgy vélik, hogy a sztárpár nem sokáig húzza már együtt. Még akkor is, ha korábbi közös képeiken nagyon szerelmesnek tűntek, és azt sem győzték hangsúlyozni, mennyire szeretik a gyerekeiket, meg természetesen egymást is.

Egy külföldi lap ezzel szemben azt írja, hogy Nicole és Keith a tízedik házassági évfordulójukon, június 25-én meg akarják újítani egymásnak tett fogadalmukat. „Ők ketten tényleg egymás lelki társai, másik felei. Rendszeresen szánnak időt találkozókra kettesben, és soha nem tekintik a másik szerelmét magától értetődőnek” – mondta egy barátjuk.

Mivel színésznő, Nicole akár meg is játszhatná a boldogságát, és azt, hogy minden rendben van vele, de szerintünk talán nem ez a helyzet, hiszen mosolya mellett számunkra egészségesebb testalkata is arról árulkodik, hogy nincs nagy baj az életével.

Persze sokakat érdekel, hogy milyen módszerekkel őrzi vékonyságát a kétgyerekes sztáranyuka. Nicole korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött idő.

Fotó: IBTimes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X