Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman merész jelenetet vállalt be!

Nicole Kidman merész jelenetet vállalt be!

filmnicole kidmanoscar-díjszerepszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő új filmje kedvéért vállalta el a kádjelenetet

Sok olyan színésznőről tudunk, akik filmjeikben attól sem riadnak vissza, hogy egy picit többet mutassanak meg magukból. Nicole Kidman is közéjük tartozik, és rajongói nagy örömére következő munkájában, a Queen of the Desertben is bevállalt egy merész jelenetet: egy, a szabadban felállított fürdőkádban fürdik, és bár a filmből látott képkockák tanúsága szerint egy fehér ruha fedi a testét, az azért nem túl sokat takar belőle…

A rossz nyelvek szerint sokan csak azért mennek majd el a moziba, hogy megnézzék a 48 éves színésznő fürdőjelenetét (és a fehér anyag alatt látható melleit), mert egyébként a híres utazó, antropológus, író és térképész Gertrude Belle életét bemutató – az USA-ban márciusban debütáló – film nem hozna lázba olyan sok mozilátogatót.

Mindenesetre az tény, hogy Nicole a huszadik század elején játszódó történetben is remekül néz ki. Persze sokakat érdekel – botox sztorikon innen és túl –, hogy milyen módszerekkel őrzi vékonyságát a kétgyerekes sztáranyuka. Nicole korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat.

„Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

Keith Urban felesége a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött idő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X