Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman miatt háborognak a netezők

Nicole Kidman miatt háborognak a netezők

nicole kidmanoscar-díjreklámrepülőszínésznősztár
0

Írta:

Jennifer Aniston sznob reklámja után most Nicole Kidmant is támadják.

Nem Jennifer Aniston az egyetlen, akire azért orroltak meg többen is, mert egy repülőtársaságot reklámozott – méghozzá elég sznobnak mondhatóan. Nemrég Nicole Kidman verte ki a biztosítékot sokaknál, amikor a (vélhetően nem pár dollárért) luxusholmikban az Etihad Airways hirdetésében szerepelt, majd a Facebookra posztolt is egy képet, hogy micsoda vendéglátásban volt része a társaság jóvoltából.

Nicole a The Residence-ben utazott, ami a repülőtársaság egyetlen háromszobás (nappalival, hálóval és fürdőrészleggel rendelkező) lakosztálya, a felhők felett. A VIP körülmények és bánásmód persze nem elérhetőek bárki számára, egy Sydney-London járatra például 43 000 ausztrál dollárba kerül a jegy, csak oda.

Persze ez az utasok döntő többségének nem elérhető, amit a kommentelők közül többen meg is jegyeztek, mások Nicole-t támadják, amiért elvállalt egy ilyen szereplést, megint mások pedig önként jelentkeztek, hogy ők is szívesen reklámozzák a légitársaságot: egy-egy ingyenes próbaútra bármikor elmennek.

Persze olyanok is vannak, akik szerint Nicole csodálatosan néz ki ebben a reklámban is, és őket az érdekli – botox sztorikon innen és túl –, hogy milyen módszerekkel őrzi vékonyságát a kétgyerekes sztáranyuka. Nicole korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

Keith Urban felesége a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött idő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X