Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman arcát is eltorzítják a plasztikák

Nicole Kidman arcát is eltorzítják a plasztikák

arcdiétafitneszfogyásplasztikaszépségsztárwellness
0

Írta: and

 Biztosan téged is megdöbbentettek azok a képek, amik nemrég kerültek fel az internetre a totálisan

 
Biztosan téged is megdöbbentettek azok a képek, amik nemrég kerültek fel az internetre a totálisan felismerhetetlen Renée Zellwegerről. Nos, nem ő az egyetlen a sztárvilágban, aki túlzásba vitte a plasztikáztatást: a napokban Nicole Kidman fotóitól is dobtunk egy hátast, de sajnos nem a szó jó értelmében véve…
 
A 47 éves színésznőt Kínában fotózták le egy rendezvényen, és bár az egyik brit napilap arról cikkezett, mennyit változott az elmúlt években a frizurája, a kommentelők inkább Nicole arcától hűltek el – ahogy mi is.
 
Van, aki azt írja, hogy már legalább annyira műanyag, mint egy Barbie baba, mások pedig azt kifogásolják, hogy nem állt meg a különféle bőrfeszesítő kezeléseknél, hanem állítólag már az ajkait is feltölttette. Megint mások viszont kissé a védelmükbe veszik, hiszen plasztikák ide vagy oda, őt legalább fel lehet ismerni a róla készült képeken.
 
nicolekidman2.jpg ()Azt pedig még a legkeményebb kritikusai sem vitathatják, hogy Nicole negyvenes éveiben is rendületlenül őrzi remek alakját. Ezt elmondása szerint főleg bio ételeknek köszönheti, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.
 
A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.
 
Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.  
 
A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.
 
Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.
 
Korábban azt nyilatkozta, hogy egyik szépítő és fiatalító tippje a masszázs, amit szerinte olykor mindenkinek be kellene tudni iktatni. Másik ilyen trükkje az, hogy csak magas faktorszámú naptej felkenése után megy napra, fényvédő krémet pedig szinte mindig visel, ugyanis fehér bőre könnyen leég. Nicole tehát elmondása szerint nem a plasztikákban, hanem a bőrvédelemben hisz, és abban, hogy helyes étrenddel és mozgással sokáig megőrizheti szépségét és fiatalságát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X