Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen volt Nicole Kidman első csókja

Ilyen volt Nicole Kidman első csókja

csókházasságnicole kidmanPrinceszerelemszínésznősztár
0

Írta:

A híres színésznő magánélete újabban mindig téma a lapokban.

A sztárokat is megrendítette Prince áprilisi halála, és sokan ki is fejezték megdöbbenésüket a legendás zenész elvesztése kapcsán. Nicole Kidman például egy interjúban arról beszélt, hogy nagyon megviseli Prince halála, hiszen gyakorlatilag az ő zenéjén nőtt fel: „azt hiszem, az első szerelmem, az első csókom, és sok mindenből az első Prince zenéjét hallgatva történt meg az életemben” – mondta egy interjúban.

A 48 éves színésznő magánélete egyébként is téma mostanság a lapokban, hiszen egyesek szerint házassága válságba került, míg mások úgy tudják, Keith Urbannel a tizedik házassági évfordulójukon, június 25-én meg akarják újítani egymásnak tett fogadalmukat. „Ők ketten tényleg egymás lelki társai, másik felei. Rendszeresen szánnak időt találkozókra kettesben, és soha nem tekintik a másik szerelmét magától értetődőnek” – mondta egy barátjuk.

Mivel színésznő, Nicole akár meg is játszhatná a boldogságát, és azt, hogy minden rendben van vele, de szerintünk talán nem ez a helyzet, hiszen mosolya mellett számunkra egészségesebb testalkata is arról árulkodik, hogy nincs nagy baj az életével.

Persze sokakat érdekel, hogy milyen módszerekkel őrzi vékonyságát a kétgyerekes sztáranyuka. Nicole korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött idő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X