Főoldal > AKTUÁLIS > Így szerelmeskedik Nicole Kidman és férje

Így szerelmeskedik Nicole Kidman és férje

gyerekKeith Urbannicole kidmanszerelemszexszínésznősztár
0

Írta:

Nekik sem könnyű kettesben maradni, így oldják meg.

Ha azt gondolod, hogy egy világsztárnak könnyű, hiszen bébiszitterek hada gondoskodik a gyerkőceiről, ha ő épp kettesben akar maradni a párjával, akkor eláruljuk: nem mindenki így csinálja.

Nicole Kidman például nemrég egy élő műsorban kifejtette, ha ő egy kicsit összebújna férjével, Keith Urbannel, akkor náluk nem figyelemelterelés vagy mellébeszélés megy. „Megmondjuk a lányoknak, hogy most egy kis ’puszi-puszi időre’ van szükségünk” – magyarázta. A nyolcéves Sunday Rose és a hatéves Faith pedig ezt tiszteletben tartják, és nem kopognak be.

A 49 éves színésznő korábban elmondta, hogy a kertjükben felállított sátorba is elvonulhat a gyerekek elől, ha épp ehhez támadna kedvük. Nicole egyébként is büszke arra, hogy 10 év házasság után még mindig szerelmesek egymásba countryzenész férjével, és a tűz még most sem hunyt ki köztük – sőt, újra és újra vágynak a másikra.

A színésznőnek biztosan nem esik nehezére ébren tartani párja érdeklődését, hiszen az ötödik ikszhez közeledve is remek formában van. Korábban elárulta, hogy főleg bio ételeket fogyaszt, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

Az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.

A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött időt.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X