Főoldal > AKTUÁLIS > Pordán Petra szexi macskanőként vezetett műsort

Pordán Petra szexi macskanőként vezetett műsort

macskanőműsorvezetőPordán PetraSportKlub
0

Írta:

Fogadásból öltött macskanő-jelmezt Pordán Petra

Mind tudjuk milyen az, amikor elveszítünk egy fogadást, és a büntetést végre kell hajtani. Pordán Petrának, a Sportklub bombázójának ráadásul kamerák előtt kellett ezen átesnie, a férfinézők legnagyobb örömére. Műsorvezető társai, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura ugyanis azt a feladatot találták ki Petrának, hogy a Helló Angyalok! legújabb részében dögös Macskanő jelmezben vezesse az adást.

Dögösek, fittek és  mindenről van véleményük: a Helló, Angyalok! csinos műsorvezetői hétről-hétre új sportággal ismerkednek meg, legyen az súlyemelés, lacrosse, tollasladba, bukfencverseny vagy jégkorong. Ám az angyalok közt nem babra megy a játék: Pordán Petra, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura nem csak kipróbálják az adott sportot, hanem versenyeznek is, hogy melyikük teljesít a legjobban. Ezen a héten a Sportklub csinos műsorvezetői a flipperrel ismerkedtek, balszerencséjére ezúttal Pordán Petra maradt alul a versengésben.

„Most épp én voltam a vesztes, akinek végre kell hajtania a büntetést” – fogott bele Petra. „Általában közösen találjuk ki, hogy mit kell csinálni a vesztesnek, és amikor kiötlöttük a jelmezbe öltözést, azonnal egy dögös Macskanő képe ugrott be mindhármunknak” – mesélte a Sportklub képernyőse. Egyébként nem ez az első eset, hogy az angyalok beöltöznek, az előző adásban Petra és Laura bohócnak maszkírozva álltak a kamerák elé.

Bár a gyönyörű műsorvezetőnek hibátlan az alakja, mégis feszélyezte a büntetés végrehajtása. „Azért nem volt könnyű kamerák előtt bevonulni egy szűk ruhában, kis riszával megbolondítva. Tudtam, hogy ezt minden néző látja majd” – mesélte a Sportklub műsorvezetője.

Petra, ha a flipperben nem is, de más sportágakban jeleskedik, gyerekkorában rendszeresen táncolt és balettozott is. Nagyon örült, mikor nemrégiben részt vehetett egy orvosi vizsgálaton, ahol egy gép megállapította, helyesen fut-e. „Roppant érdekes volt, először állni, aztán sétálni, majd futni kellett a gépen. Futni nem szeretek, és ki is derült, hogy rossz a technikám, valamiért combból futok, pedig épp lábszárból kellene. Most talán megszeretem ezt a sportágat is!” – mondta bizakodva a Sportklub műsorvezetője.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X