Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek alakja feszes ruciban is hibátlan

Salma Hayek alakja feszes ruciban is hibátlan

gálaruhasalma hayekszínésznősztár
0

Írta:

A 49 éves színésznő testhez simuló, ezüst ruhában ment a gálára.

Minden száj tátva maradt a Los Angelesben megrendezett ELLE Women In Hollywood Awards díjkiosztó gálán, amikor Salma Hayek megérkezett. A 49 éves színésznő ugyanis valósággal ragyogott a vörös szőnyegen, majd a fotósok kamerái előtt – ezüstösen csillogó ruhájában, arany cipellőjében, vörös ajkaival és visszafogott kiegészítőivel elegáns, gyönyörű és elképesztően csinos volt.

Bár a rossz nyelvek szerint ez a ruha nem az életkorának megfelelő, de ha már ezt választotta, egy számmal nagyobbat kellett volna felvennie, mi azokkal értünk egyet, akik szerint Salma káprázatos volt ebben a szettben.

A színésznő kétségtelenül szerencsés géneket örökölt. De homokóra-alakjáért – a jó gének és a már emlegetett szerencse mellett – saját bevallása szerint olykor meg is dolgozik egy kicsit, ami nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

„Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban, extra boldogságtippként és útravalóként mindannyiunknak Salma Hayek.

Bár úgy tűnik, mindene megvan, és elégedett lehet a külsejével is, a gyönyörű és szexi sztár tele van komplexusokkal. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X