Főoldal > AKTUÁLIS > Sienna Miller tényleg Brad Pittel flörtöl?

Sienna Miller tényleg Brad Pittel flörtöl?

Brad PittflörtforgatásSienna Millerszínésznő
0

Írta:

A 33 éves színésznő egy interjú során tisztázta a pletykákat.

Nemrég azt hallottuk, Angelina Jolie-t elemészti a féltékenység, mivel a The Lost City of Z című mozi forgatásán a gyönyörű Sienna Miller flörtöl a férjével. Nos, ez a pletyka mások fülébe is eljutott: egy rádiós interjú során Siennától is megkérdezték, mit szól ehhez. „Őrültség! Csak kétszer találkoztam Brad Pittel. Annak ellenére, hogy ő a film producere, ő nincs ott a forgatáson, a munka nélküle is zajlik” – igyekezett tisztázni a híreszteléseket a színésznő.

Azt viszont nem csodáljuk, hogy ilyesmit kezdtek pletykálni, ugyanis folyton hallunk és olvasunk arról, mennyire nincs rendben Brad és Angelina házassága. Ha pedig ezt beszélik, nem csoda, ha arról is elkezdenek suttogni, hogy a színész másokat is megnéz magának. Siennát pedig joggal nézegetné, hiszen a színésznő remekül néz ki.

A 33 éves szépség nem csontsovány ugyan, de nem is szeretné őt olyannak látni sem rajongótábora, sem pedig a többi ember, minket is ideértve. Viszont a sztár láthatóan jól érzi magát a bőrében, és szerintünk minden oka meg is lehet erre, hiszen nemcsak a hivatásában, hanem nőként és anyukaként is boldog: egy aranyos kislány, Marlowe büszke mamája.

Vonalai viszont egyáltalán nem nevezhetőek mamisnak. A színésznő korábban azt mondta, nem szeretné sürgetni a fogyást a szülés után, mert az edzőteremben való izzadás helyett inkább kislányának akarja szentelni az idejét, mégis gyorsan visszanyerte vonalait. Ezt valószínűleg nagyban köszönheti annak, hogy még jobban elkezdett figyelni az étrendjére.

„Tudja, hogy a gyorsdiéták nem működnek, így Marlowe születése után jobban figyelt a kalóriabevitelre, és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Elég kevés szénhidrátot evett, és próbált egyáltalán nem nassolni. Amikor pedig kényeztetésre vágyott, fodrászhoz ment, illetve egyszer beiktatott egy wellness-napot is, amikor fürdőben és masszázson járt” – nyilatkozta Sienna egyik barátja.

A híresség baba előtt is odafigyelt arra, mit eszik, de a kicsi érkezése után még fontosabb lett számára az átgondolt, egészséges étrend betartása. Azt is lényegesnek tartja, hogy ne vigyen be pluszkalóriákat a szervezetébe, illetve próbálja egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni kedvenceit – korábban például egy-egy pohár vörösbor helyett egy kis vodkát ivott, de a várandósság valószínűleg kizárta nála az alkoholfogyasztást.

Ami pedig az edzést illeti, a világsztár sokat sportol, ami látszik is az alakján. A rendszeres mozgást nem is olyan nehéz beépítenie zsúfolt napjaiba, hiszen jellemző rá, hogy igyekszik összekötni a kellemest a hasznossal. Így például szívesen mozog a természetben, vagy a monoton edzőtermi gyakorlatok helyett jógaórára megy.

De az is lehet, hogy újra felfedezi a hastánc előnyeit – a Just Like A Woman című filmjére való felkészülésképpen járt hastáncórákra, és nagyon megszerette ezt a mozgásformát. Részben azért, mert egy óra alatt 350 kalóriát is elégethet vele, részben pedig azért, mert ezáltal kecsesebbnek és magabiztosabbnak is érzi magát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X