Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston „megasszonyosodott”

Jennifer Aniston „megasszonyosodott”

Jennifer Anistonszínésznősztár
0

Írta:

Milliók nagy kedvencét ilyen külsővel fotózták le nemrég.

Jennifer Aniston meglepte a rajongókat: a 46 éves színésznőt december közepén, Atlantában kapták lencsevégre, méghozzá a tőle megszokottnál sokkal kevésbé glamúros külsővel. A 46 éves világsztárt egy tengerészkék zakóban és ahhoz illő bő nadrágban, vastag talpú cipőben, blúzban és gyöngysorral a nyakán fotózták le, de legalább ennyire meglepő volt, hogy világosabb hajjal és frufruval szerepel a róla készült képeken.

Aggodalomra viszont semmi ok: a Jóbarátok színésznője csupán új filmje, a Yellow Birds kedvéért „asszonyosodott meg”, amiben úgy tudjuk, egy fiatal katona anyukáját fogja alakítani. És azt is láttuk egy külföldi lapban megjelent fotókon, hogy Jen nem sokkal a megadott jelenetek felvétele után ismét a megszokott hajszínével tűnt fel a forgatáson, tehát megnyugodhatunk: hajszínét nem változtatta meg (és igen, stílusérzékét is megtartotta).

Bár a képeken jól fel van öltözve, az azért látszik, hogy továbbra is jó formában van. Alakjáért elég sokat is tesz: évek óta kitartóan sportol és egészségesen étkezik, illetve arra is ügyel, hogy egy főétkezést se hagyjon ki, hiszen utána csak össze-vissza enne.

Nem tartja magát válogatósnak, de néhány ételt régóta száműzött az étrendjéből. Nem eszik például fehér lisztből készült ételeket, kerüli a cukrot, ugyanakkor igyekszik minél több friss salátát, zöldségeket, gyümölcsöket, halat és halolajat fogyasztani. Ez utóbbi nemcsak egészségének és szívműködésének, hanem bőre és haja szépségének is jót tesz.

Egyik kedvenc étel-alapanyaga pedig nem más, mint a quinoa. Ez egy dél-amerikai gabonaféle, amely nem tartalmaz glutént, viszont gazdag fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet: az interneten számos szuper recept található, amelyek a quinoa sokoldalú felhasználhatóságát igazolják.

Jenről köztudott, hogy imád sportolni, ezért szinte minden nap mozog valamit: neki bevált, hogy körülbelül háromnegyed órát kardiózik, ami lehet futás, spinning, ellipszistrénerezés vagy akár ennek a három mozgásformának a váltogatása 15 percenként. Így biztos lehet abban, hogy nem unja el az edzéseket.

Emellett nem feledkezik meg a nyújtásról, a súlyzós gyakorlatokról, sem pedig a heti egy Pilates óráról, vagy a heti 3-4 jógáról. „A hasizom-erősítő gyakorlatok is nagyon fontosak számomra. Esténként, lefekvés előtt mindig csinálok néhány felülést. Ezeket már annyira megszoktam, hogy biztosan nem felejtem el” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X