Főoldal > AKTUÁLIS > Óriás dekoltázs: Salma Hayek kipakolta melleit

Óriás dekoltázs: Salma Hayek kipakolta melleit

dekoltázsmellruhasalma hayekszínésznő
0

Írta:

A 49 éves színésznő ruhája földig ért, dekoltázsa viszont eléggé mutatósra sikerült.

Sokan háborogtak azon, hogy Salma Hayek „nem a korához illő”, testhez simuló ruhában ment az ELLE Women In Hollywood Awards díjkiosztó gálára, de el sem tudjuk képzelni, ezek az emberek mit mondtak, amikor napokkal később meglátták, hogy Salma miben jelent meg a londoni Evening Standard Theatre Awards díjkiosztó gálán.

A 49 éves világsztár ugyanis egy olyan Alexander McQueen ruhát választott a rendezvényre, ami földig ért ugyan, dekoltázsa viszont elég sokat mutatott – konkrétan úgy kirakta a melleit, mintha azokért kapott volna díjat aznap este, ezen az eseményen. Salma nem volt zavarban, mindenki más viszont igen, hiszen aki csak rápillantott, az nem tudta nem észrevenni elől a látványos domborulatokat.

A színésznő egyébként büszke lehet homokóra alakjára, de ezért meg is kell dolgoznia: nem elég, hogy szerencsés géneket örökölt, hanem azért tennie is kell egy kicsit. Ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 22:  Salma Hayek attends the Evening Standard Theatre Awards at The Old Vic Theatre on November 22, 2015 in London, England.  (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

„Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban, extra boldogságtippként és útravalóként mindannyiunknak Salma Hayek.

Bár úgy tűnik, mindene megvan, és elégedett lehet a külsejével is, a gyönyörű és szexi sztár tele van komplexusokkal. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Fotó: Just Jared


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X