Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie új tetoválást csináltatott

Angelina Jolie új tetoválást csináltatott

angelina jolieBrad Pittházaspároscar-díjszínésznősztártetoválás
0

Írta:

Az új minta több szempontból is különleges a színésznő számára.

Angelina Jolie a Kambodzsai Filmfesztiválon mutatta meg a világnak legújabb tetoválását, ami a bal alkarját díszíti. A minta nem családi tartalommal bír, hanem annak a sok ezer embernek az emlékére készült, akik a Vörös Khmerek mozgalmának áldozataiként vesztették életüket. A 40 éves színésznőt és emberi jogi harcost nagyon magával ragadhatta legújabb filmje, ami épp ezeket az atrocitásokat helyezi középpontjába.

Angelina a Kambodzsai Filmfesztiválon is feketét viselt, és nagyon vékonynak tűnt. Állítólag Brad Pitt is aggódik feleségéért – Angelina már alig 45 kiló, és nem tudja őt meggyőzni arról, mennyire fontos lenne az egészségére való odafigyelés.

A színésznő viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozza, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül a munkába és egyéb teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

A hatgyerekes sztáranyuka úgy érzi, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni.

Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg. Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

És bár az utóbbi időben ismét rengeteget dolgozik, intézkedik, a színésznő azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a férjével, illetve népes családjával valahol a nagyvilágban.

Tavaly decemberben például egy hangulatos hajókiránduláson fotózták le őket, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat. Kíváncsiak vagyunk, vajon idén milyen adventi, illetve karácsonyi kikapcsolódást választ majd a nem éppen csipetnyi Jolie-Pitt csapat…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X